Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Ben samimiyet değil, çıkar sorguluyorum. Adama hiç bakmam, söylediklerine bakarım. Niyet de okumak bana düşmeyendir. Ben orta ve uzun vadede fizibilitemi yapar hangisi çıkarıma, çıkarımıza yararsa ona haiz düşünür buna uygun da adım atarım. Önemli değil ... Şimdi bu açıklamaları bizi destekliyor. Yarınkilere açıklayınca karar veririz. Pozitif bilime de çok kaptırmam kendimi, yani şüpheciliğe ...
Şüphe duyarım ama gerketiği zaman gerektiği yerde. Yani kararlarımı alırken de diyebiliriz. Gerisi paranoyaya girer . 
Saygı benden olsun.
|
bu senin oportünist düşünce yapında olanlar geçmişte helak oldu ve hala zillet içindeler.bahsettiğim zevat araplardır.onlarda çok akıl danıştılar garbın bir bilenine.önce osmanlıya ihanet ettiler sonrada böğürlerinde yahudi çıbanı çıktı.50 yılı geçti hala çıbanı patlatmaya çalışıyolar.ama ne çareeeee....inşallah senin gibiler bu ülkenin politikalarına hakim olmazlarda bizim böğrümüzde de başka çıbanlar çıkmaz....mesela bu lagendick midir nedir bunlar kürt temsilcisi diye pkk lıları meclislerine alıp konuşturmuyolarmı....bakarsın o çıban kürt çıbanı olur...