06-30-2008, 23:21
|
|
|
Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa?
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
1. Yukarda yazdım incirlikte ABD güçlerinin bulunmasında uluslarasarı hukuktan doğan bir tereddüt yok. Ne gibi bir açıklama istiyorsun, ya da en istiyorsun, yani şöyle sorayım ABD askeri varmış ya, eee ? yıllardır var, biz mi koyduk ?
2. TBMM birleşim kayıtları bir bilgi kaynağı değildir ve hala bilgiler zann durumundadır.
3. Dışişleri bakanlığının nükleer silah vaadini almak istememesi gibi bir durumdan mı muzdarip oldun?Ak Partiyle ilgili çıkardığın sonuç şu o zaman. Neden ABD'ye savaş açmadı? Kimseyi inandıramadığının / ikna edemediğinin farkındasın herhalde.
|
1 - Yukarıda sorduklarımı cevapsız bırakmışsınız. Ayrıyeten yorumlamasını da yaptım. İstediğim şu ola ki , mümkün mertebe Filistin , Irak , İran'ı tehdit edecek bu hamleye karşı olmamızdır.
2 - TBMM kayıtları , en doğru bilgi kaynağıdır. Siz işin gırgırındasınız anlaşılan..
3 - Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)
İnanıp inanmama hususu ise , Gönüllere kalmış.
|
|
|