Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-30-2008, 23:26   #7
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Bana Irkçı diyorsunuz , vebalimi alıp duruyorsunuz. Hakkımı gasp ediyorsunuz , bilesiniz. Tabii bilebilirseniz.. Tartışmayı şahsıma vurarak siz kaybediyorsunuz , yazılarımdan Irkçı olmadığım anlaşılıyor. Merak buyurmayınız.
Merak edecek birşey yok. Bu kadar abartacak birşey de yok. Sen genel geçer hastalıklarımızı (disiplin, tembellik) yok sayıp, "Türkse tembel değildir, disiplinlidir, şöyle şöyledir.." diye slogana dönüştürürsen benden ırkçı dürtülerinden bahsetmemeni bekleme. Irkçı değilsen de gocunma.

Alıntı:
Sayın Lügat ; İddia makamı sizsiniz , kanıtlayacak olan da elbette siz olacaksınız. Halk'ın Genel'ine "Disiplinsiz , Tembel " diyerek siz zihniyetinizi sergilediniz. Diyecek birşey yok . İddianız da bahsettiğiniz gibi Verilerinizi getirdiğiniz zaman tartışmaya devam ederiz. Benim için bu tartışma sizin İddialarınızı sunmayacağınızı söylemenizle bitmiştir.

Sorması ayıp senin yaşın kaç ? "Türk toplumu disiplinsiz" tezinin kanıtlanması için nasıl bir kanıt istiyorsun. Tapu senedi ? Noter imzalı resmi senet falan mı? Ben gayet basit birşey söylüyorum, gayet de basit yani Türk toplumu disiplinsizdir.

Sorması bir daha ayıp ne imiş benim zihniyetim? Merak ettim.