06-30-2008, 23:52
|
|
|
Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa?
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
1 - Yukarıda sorduklarımı cevapsız bırakmışsınız. Ayrıyeten yorumlamasını da yaptım. İstediğim şu ola ki , mümkün mertebe Filistin , Irak , İran'ı tehdit edecek bu hamleye karşı olmamızdır.
|
Sen cevapsız soruları yaz bana gönder. Ben dışişleri bakanlığında çalışıyorum ya 8) O işin "mümkün mertebe"sinin senin sandığın kadar kolay olmadığı açık.
Alıntı:
2 - TBMM kayıtları , en doğru bilgi kaynağıdır. Siz işin gırgırındasınız anlaşılan..
|
TBMM kayıtlarından kasıt vekillerin konuşmalarının zabtıysa senin baya bir paranoyaların olsa gerek. Hangi vekilin söylediğini doğru kabul edeceksin, öyle ya? Dur tahmnin edeyim Mhp :-*
Alıntı:
Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)
|
Ben de onu soruyorum işte, neden almak istemesin. Garip bir iddaa değil mi? İşin garibi iddaanın henüz bşir sonucu da yok. Ne dediğimi senden öğrenecekse baya işim var demektir.
|
1 - İşin mümkün mertebesi tabii ki kolay olmayacak . Bana kolay bir iş gösterebilir misiniz Günümüzde ? Her işin kendince zorluğu vardır.
2 - Yazımı en başından okumadığını işte bu yorumunuzla açığa çıkardınız . Ben 2006 demişim , 2006 da MHP'li tek vekil var mıydı acaba ?
Kanıtlarıyla dediğim olay Meclis te gündeme gelmiştir. AKP'li ve CHP'li vekillerin gereken önemi vermemesi sonucu gündemden düşmüştür.
3 - Evet , malesef 40 adet Nükleer Silahımız yok , verilmedi . Sebebi ise , İran ile kutuplaşmadan ve Irak'a yapılan müdahaleden ötürü olsa gerektir.
Ne dediğinizi elbet benden öğrenmeyeceksiniz . Lakîn muhatabınızla olan konuşmalarınız da onu aşağılayıcı , küçük düşürücü sözler söylemeniz bize(Müslüman-Türk) yakışmayacak bir davranıştır.
|
|
|