Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-30-2008, 23:52   #105
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa?
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
1 - Yukarıda sorduklarımı cevapsız bırakmışsınız. Ayrıyeten yorumlamasını da yaptım. İstediğim şu ola ki , mümkün mertebe Filistin , Irak , İran'ı tehdit edecek bu hamleye karşı olmamızdır.

Sen cevapsız soruları yaz bana gönder. Ben dışişleri bakanlığında çalışıyorum ya 8) O işin "mümkün mertebe"sinin senin sandığın kadar kolay olmadığı açık.

Alıntı:
2 - TBMM kayıtları , en doğru bilgi kaynağıdır. Siz işin gırgırındasınız anlaşılan..
TBMM kayıtlarından kasıt vekillerin konuşmalarının zabtıysa senin baya bir paranoyaların olsa gerek. Hangi vekilin söylediğini doğru kabul edeceksin, öyle ya? Dur tahmnin edeyim Mhp :-*

Alıntı:
Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)
Ben de onu soruyorum işte, neden almak istemesin. Garip bir iddaa değil mi? İşin garibi iddaanın henüz bşir sonucu da yok. Ne dediğimi senden öğrenecekse baya işim var demektir.

1 - İşin mümkün mertebesi tabii ki kolay olmayacak . Bana kolay bir iş gösterebilir misiniz Günümüzde ? Her işin kendince zorluğu vardır.

2 - Yazımı en başından okumadığını işte bu yorumunuzla açığa çıkardınız . Ben 2006 demişim , 2006 da MHP'li tek vekil var mıydı acaba ?
Kanıtlarıyla dediğim olay Meclis te gündeme gelmiştir. AKP'li ve CHP'li vekillerin gereken önemi vermemesi sonucu gündemden düşmüştür.

3 - Evet , malesef 40 adet Nükleer Silahımız yok , verilmedi . Sebebi ise , İran ile kutuplaşmadan ve Irak'a yapılan müdahaleden ötürü olsa gerektir.
Ne dediğinizi elbet benden öğrenmeyeceksiniz . Lakîn muhatabınızla olan konuşmalarınız da onu aşağılayıcı , küçük düşürücü sözler söylemeniz bize(Müslüman-Türk) yakışmayacak bir davranıştır.

Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla