Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 01:03   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart SAYIN AK PARTİ FORUM ÜYELERİ
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
peki bu milleti millet yapan ırk sadece TÜRKler mi?
bu ülkedeki diğer etnik grupları dışlamak olmaz mı?
evet söylediğiniz güzel samimyetinizden şüphem yok ama her zaman duyduğumuz, yuvarlak cümleler...
evet TÜRK olmaktan gurur duyuyorum...MÜSLÜMAN olduğum için şükrediyorum...
ama bu ülkenin başka asli unsurları da var...
bu söyledikleriniz işte o 'ne çapanoğlu var acaba' diye düşünmemiz gerekn dış mihrakların işine geliyor olabilir mi?
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Annem kürt,babam arap bende Türküm.. Müslümanlıktan bahsediyorsak ırk ayrımı yapmamız gerekiyor..Dinimiz ırk ayrımına karşıdır..Peygamberimizden örnek alalaım..Oda araptı.. Her müslümanın Türk olamayacağı gibi her Türk'te müslüman olamaz bunu sakın unutmayın.. Bizim hristiyan vatandaşımız var, onlarda Türk vatandaşı,onlarda Türk.. ;) Türklük ile müslümanlığı karşılaştırmayalım.. Her Türk müslüman değildir..Her müslümanda Türk olmak zorunda değildir.. Kimliğimizle değil fikirlerimizle,insanlık ve kişiliğimizle kendimizi gösterelim.. Bütünleyici,yapıcı ve kucaklayıcı yorumlarınız güzeldi..(+) ;)Birde şu Türklük meselesine çok fazla takılmasak daha hoş olacak..Dinim ırkımdan önce gelir benim..Irkımla değil dinimle övülmek,öyle anılmak daha onur vericidir benim için.. :-*
Yazdığınız yorumlara teşekkür ederim.Bende sizlerin samimiyetinden şüphe etmiyorum.
Ama milletimide seviyorum.Bunu bana fazla görmeyin.:-*
bu bizim milletimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor ki...

(duyguseli senin adına da konuştum ama aynı şeyi ifade ettiğimizi düşünüyorum)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla