07-02-2008, 07:35
|
|
|
CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Bana Irkçı diyorsunuz , vebalimi alıp duruyorsunuz. Hakkımı gasp ediyorsunuz , bilesiniz. Tabii bilebilirseniz.. Tartışmayı şahsıma vurarak siz kaybediyorsunuz , yazılarımdan Irkçı olmadığım anlaşılıyor. Merak buyurmayınız.
|
Merak edecek birşey yok. Bu kadar abartacak birşey de yok. Sen genel geçer hastalıklarımızı (disiplin, tembellik) yok sayıp, "Türkse tembel değildir, disiplinlidir, şöyle şöyledir.." diye slogana dönüştürürsen benden ırkçı dürtülerinden bahsetmemeni bekleme. Irkçı değilsen de gocunma.
Alıntı:
Sayın Lügat ; İddia makamı sizsiniz , kanıtlayacak olan da elbette siz olacaksınız. Halk'ın Genel'ine "Disiplinsiz , Tembel " diyerek siz zihniyetinizi sergilediniz. Diyecek birşey yok . İddianız da bahsettiğiniz gibi Verilerinizi getirdiğiniz zaman tartışmaya devam ederiz. Benim için bu tartışma sizin İddialarınızı sunmayacağınızı söylemenizle bitmiştir.
|
Sorması ayıp senin yaşın kaç ? "Türk toplumu disiplinsiz" tezinin kanıtlanması için nasıl bir kanıt istiyorsun. Tapu senedi ? Noter imzalı resmi senet falan mı? Ben gayet basit birşey söylüyorum, gayet de basit yani Türk toplumu disiplinsizdir.
Sorması bir daha ayıp ne imiş benim zihniyetim? Merak ettim.
|
Benimle alakalı olan hususlara son kez cevap veriyorum , Fitnen ile ilgili belgeni getirmeni bekleyeceğim.
Irkçı değilim diyorum , siz diyorsunuz ki Irkçısın , Şovenistsin vs. saçmalama rekoru kırıyorsunuz. Tabii ki cevap hakkı doğurur bu iddialar bana... Cevabımı veririm , köşeme çekilirim. Bundan dolayı neden gocunacağım ki ? Cevap vermem gocunduğum anlamına da gelmez. Gocunmam lakin Fitne'yi iyi bilirim. Burada hakkımda yaptığınız Fitneden başka birşey değildir. Günahtır , günah !!
Sırf bu yüzden dahi ; Sizin Siyasetten anladığınız da zaten (Sorularımı cevapsız bırakıp şahsımla ilgili polemiklerinizden dolayı) Makaraya sarma vaziyetinden başka birşey değildir. Yaşımı sormuşsunuz ; Sizin yaşça epey büyüğünüzüm desem Saygı gösterir misin ? Yoksa Fitne'ne devam mı edersin ?
M.K. Atatürk diyor ki ;
Türk Milleti Çalışkandır ! Türk Milleti Zekidir !
Bakınız kim diyor bunu ? Tembel olarak addedilmiş olan bir Millet değiliz derim , Irkçı dersin ! Atatürk'ün sözünü eklediğim de ise ; Acaba ne diyeceksin ? Atatürk ; bu sözü neden demiştir acep ? Siz , Tarihimizin geneli için dememişsiniz . Ben diyebiliyorum ama , Atatürk te diyebiliyor .
Çünkü , erkenden kalkıp Sabah namazını kılıp tan ağarırken tarlasına giden köylümü tanıyorum.(Aslen köylüyüm ve bundan mutluluk duyuyorum. Benim köylüm çalışkandır !)
Çünkü , Kahvaltısını yapıp okuluna giden Öğretmenimi tanıyorum.
Çünkü , İşinin başında "Çalışmak ibadettir" düsturu ile işini yapan İşçimi tanıyorum.
Çünkü , İşini bitirip evine dönmek için çırpınan Memur'umu iyi tanıyorum.
Çünkü , ben Yurttaşlarımı iyi tanıyorum .
Çünkü , Sallamasyon yazılar yazanların ipliğini pazara çıkarıyorum.
Bu yüzden ise karşımdaki muhatabım , ( kendini tatmin etme uğruna) Faşist diyor bana ! T.C. ' ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür. Bu bir anayasa maddesidir. Milletim kelimesini de buna mütakiben diyorum . Yoksa bu sözede mi MUSSOLİNİ faşistisiniz yakıştırmasını yapacaksınız ?
Zihniyetinizi sormuşsunuz ; Önyargılı , Fitneci ve bilmediği konularda atıp tutan desem gocunur musunuz ?
Fitnecilerle sonuna değin mücadeleye devam diyorum.
|
|
|