07-02-2008, 15:54
|
|
|
CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Benimle alakalı olan hususlara son kez cevap veriyorum , Fitnen ile ilgili belgeni getirmeni bekleyeceğim.
|
Daha çok beklersin. Ben gerekli açıklamayı yaptım yukarda, gözlerindeki ve idrakinde sorun konumuz dışında.
Alıntı:
Irkçı değilim diyorum , siz diyorsunuz ki Irkçısın , Şovenistsin vs. saçmalama rekoru kırıyorsunuz. Tabii ki cevap hakkı doğurur bu iddialar bana... Cevabımı veririm , köşeme çekilirim. Bundan dolayı neden gocunacağım ki ? Cevap vermem gocunduğum anlamına da gelmez. Gocunmam lakin Fitne'yi iyi bilirim. Burada hakkımda yaptığınız Fitneden başka birşey değildir. Günahtır , günah !!
Sırf bu yüzden dahi ; Sizin Siyasetten anladığınız da zaten (Sorularımı cevapsız bırakıp şahsımla ilgili polemiklerinizden dolayı) Makaraya sarma vaziyetinden başka birşey değildir. Yaşımı sormuşsunuz ; Sizin yaşça epey büyüğünüzüm desem Saygı gösterir misin ? Yoksa Fitne'ne devam mı edersin ?
|
Genelde ırkçılar ırkçı olduğunun farkında değildir. Benim ırkçı tanımlamama göre güzel bir ırkçısın, ya da ırkçı söylemler içine giriyorsun diyelim (ağlıyorsun sonra). Öyle değilsen kimse seni benim dememle öyle sanmaz. Yani ajitasyonun luzümu yok.
Atatürk bir devlet adamı olarak savaştan çıkmış insanlara "Türk milleti çok tembelsiniz, biraz silkinin, bu kadar tembellik yeter" diyemezdi herhalde. Zaten o toplumla bu toplum arasında benzerlik "sadece" kan bağı olduğu için aklınız otomatik olarak oraya kilitlenip (hani radar gibi) ikisi de aynı şey diyebiliyorsunuz. Hani siz biyolojik ortaklığa önem verezsiniz ya;) Atatürk'ü bir silah olarak kullanana bu zihniyetin fikir namusuyla pek yakın olmadığını söylemiş olayım. O söylemişse doğrudur mantığı onun gibi düşünmeyenleri onun sözleriyle köşeye sıkıştıralım saçmalığı bu forumda hiç etkili olmadı merakınız olmasın.
Alıntı:
Türk milleti çalışkandır,
Çünkü , erkenden kalkıp Sabah namazını kılıp tan ağarırken tarlasına giden köylümü tanıyorum.(Aslen köylüyüm ve bundan mutluluk duyuyorum. Benim köylüm çalışkandır !)
Çünkü , Kahvaltısını yapıp okuluna giden Öğretmenimi tanıyorum.
Çünkü , İşinin başında "Çalışmak ibadettir" düsturu ile işini yapan İşçimi tanıyorum.
Çünkü , İşini bitirip evine dönmek için çırpınan Memur'umu iyi tanıyorum.
Çünkü , ben Yurttaşlarımı iyi tanıyorum .
Çünkü , Sallamasyon yazılar yazanların ipliğini pazara çıkarıyorum.
|
Eee senin tanıdığın insanların Türk milletini temsil ettiğini nerden anlıyoruz. Ben de Türk milletinden olan rüşvetçi, sahtekar, umursamaz, laçka birsürü insan tanıyorum, ipliğini pazara çıkarsam ne olacak? Bu toplumda sadece sen mi yaşıyorsun ? Sen herkesi kör alemi sersem mi sanırsın?
Sizin kafa koordinatlarınıza işlemiş bir takım hastalıklar yüzünden anlaşmamız mümkün değil. Zira Türk kültüründe çalışkanlık olduğuna göre, bu tarihte böyle olduğuna göre bugün ve ilelebet Türkler çalışkan olacaktır. Zira onların "genlerinde" vardır mantığı ırkçılığın daniskasıdır. "Benim ırkım kutsaldır, hatalı yönlere sapmaz, hep çalışkandır, çalışkan kalacaktır" kolaycılığının ifadesidir. "Toplumumdaki insanlar rüşvet yiyormuş, sahtekarlık yapıyormuş ,disiplinsizmiş, tembelmiş kime ne? Ne de bizim kültürümüzde ya da tarihimizde bunlar yok, biz temiz insanlarız" yollu vicdana verilmiş rüşvetinin ipliğinin foruma çıkarılmasıdır.
Türk toplumunu tembeldir dememdeki gaye bir ırkı aşağılamak değil (o zaman maazallah sizden farkım kalmazdı) ama kutsalınıza dokunduğum için canınız yanıyor. Oysa Allah'ın kutsal saymadığı hiçbir şey kutsal olmaz. Türk toplumu manevi üstünlüğü garantiye alınmış bir kutsal değildir. Türk toplumunun kötü hasletler edinmemesi yönünde ilahi bir koruma, birilerinin söylediği gibi hazır bir takva makamı yoktur. Aynı şekilde çalışkanlık makamı da yoktur. (varsa belge gösterin, yalnız noter imzalı olacak) Türk ırkını aşağılamak da boş yere yüceltmek de benim gözümde bir. Ben milletimi severim hayırlı işlerini hayırla anarım, İslamın ulviyetini / gönül fethine konu örnek olan tarihi süreçleri insanlığa da örnek olarak sunarım ama hastalıklarını sizin garip gözlükleriyle görmezden gelmem, atalarımın hayırlarının üzerine haketmediğim halde konup kendime maledip hazır yiyicilik yapmam, diğer ırkların önünde bir üstünlük vesilesi saymam. Senin gibi kınayanların kınamasından da sakınmam. Herşey bu kadar basit.
Alıntı:
Zihniyetinizi sormuşsunuz ; Önyargılı , Fitneci ve bilmediği konularda atıp tutan desem gocunur musunuz ?
|
Sen dersen gocunmam. Zira atasözü malumdur, yarası olan gocunur. Beni örnek al, kendimden emin olduğum için birtakım insanların fitneci vs.. demesi hiç önem arzediyor mu bak ? :-X
Alıntı:
Fitnecilerle sonuna değin mücadeleye devam diyorum.
|
Dikkat et üslûbunu forum kurallarına uydurmazsan mücadeleni başka forumlarda sürdürmek zorunda kalırsın.
|
|
|