Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 17:40   #23
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu..
Alıntı:
erakk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
*ak_acar* Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
İranım be haydi artık aç su savaşı Allah sana yardım edecek zaten çöktür diz üstüe şunları biz yapamıyoruz bari sen yap

merak etme politikaci o savaş bir gün çıkacakve herkesin üstesinden gelecek iran görecesin
Siz savaş yanlısımısınız ne .böyle bir şiiri bir ömerciğin daha yazmasını istiyorsunuz sanırım.Kendinize gelin arkadaşlar.Allah bu dini hakim kılacagını vaat ediyor hadis müjdeliyor YOKSA türkiyeyi degil.Lütfen şefkati ve öfkeyi doğru kullanalım.Hisle gelen hisle gideerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
evet ben savaş çıkmasını istiyorum.. ve şunlara haddini bildirme zamanının çoktan geldiğini tekrar tekrar söyliyorum
[b]Bende Seni amerikan conilerinden farklı görmüyorum.Masum kanı akmasından zevk duyan ruhsuz görüyorum.Duanın en büyük silah oldugunu bilmeyen aciz görüyor kac gece onlar için teheccüd kıldını öğrenmek istiyorum...........[/b]
Amerikanın yaptıklarının haddini bildirmek için savaşın çıkmasını istiyorum. He amerikayı savunma gücü olmayan MÜSLÜMAN ırakla bir görüyorsan birşey diyemem elbet.Savaş bazen gerekir..

O zaman sen savaş cihat et.patlat kendini newyork ta. Neden irandan medet umuyorsun neden onların savaş açmasını istiyorsun yoksa senin canın tatlı mı. Git o zaman irana boy göster oralarda olur mu
Yazdıklarımı tamamen okusaydın belki birşeyler anlardın sevgili kardeşim.Bizimkilerin aççağı yok keşke açsalarda ben bayan halimle en önde savaşıyım.
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla