07-02-2008, 17:50
|
|
|
|
Iraklı Çoçuğun Amerikalıya Mektubu..
Alıntı:
|
erakk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
erakk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
*ak_acar* Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
İranım be haydi artık aç su savaşı Allah sana yardım edecek zaten çöktür diz üstüe şunları biz yapamıyoruz bari sen yap
|
merak etme politikaci o savaş bir gün çıkacakve herkesin üstesinden gelecek iran görecesin
|
Siz savaş yanlısımısınız ne .böyle bir şiiri bir ömerciğin daha yazmasını istiyorsunuz sanırım.Kendinize gelin arkadaşlar.Allah bu dini hakim kılacagını vaat ediyor hadis müjdeliyor YOKSA türkiyeyi degil.Lütfen şefkati ve öfkeyi doğru kullanalım.Hisle gelen hisle gideerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
|
evet Allah ın nuru tamamlanacak buda CİHATLA olacak :-*
|
Güzel kardeşim o son kertedeki düğün günümüzdür.Cihattan korkan kim.Ama cihattan ne zaman ne anladığın önemli.O zaman seni forumda lg ekran karsısında degil kaleşli daglarda pazar yerlerinde intihar timi olarak görmek istiyorum hazırmısın var mısın bunu mu istiyorsunuz çok yazık
|
birincisi gelip burada teheccüt kıldın mı diye sormakla olmaz bu işler. ikincisi evet klavye mucahitliğiylede olmuyor üçüncüsü evet filistinde cecenistanda savaşan senin tabirinle intahar timi olanlara ben gıpta ediyorum :-*
|
|
|