Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 19:45   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Tam 4 gün sonra darbe olacaktı!
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu habere kaynak gosterebilirmisin ?

birde bu ergenekoncular cokmu aptalmıs? butun arkadasları yakalanmısken hala evlerinde burolarında belge saklıyolar

siz bu habere inanıyormusunuz?

Benim ortaklarım yakalancak ben belgeleri yok etmeyecegim?
Kendine çok güvenen ahmakların sonları böyle olur işde..

kaynak nerde haberin daha yok

ayrıyeten bu insanlar daha mahkemeye cıkmadı suclulukları kanıtlanmadan siz suclu ilan ettiniz cok inanclı insanlarsınız eger bunlar iftira ise sizde gunaha girmiyormusunuz?
Topluma mal olmuş kişilerin,yani milyonlarca insanın tanıdğı önemli kişilerin gözönünde yaptıkları şeylri konuşmak,eleştirmek iftira değildir..
Alıntı:
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu habere kaynak gosterebilirmisin ?

birde bu ergenekoncular cokmu aptalmıs? butun arkadasları yakalanmısken hala evlerinde burolarında belge saklıyolar

siz bu habere inanıyormusunuz?

Benim ortaklarım yakalancak ben belgeleri yok etmeyecegim?
Kendine çok güvenen ahmakların sonları böyle olur işde..

kaynak nerde haberin daha yok

ayrıyeten bu insanlar daha mahkemeye cıkmadı suclulukları kanıtlanmadan siz suclu ilan ettiniz cok inanclı insanlarsınız eger bunlar iftira ise sizde gunaha girmiyormusunuz?
Bir söz vardı hani iğneyle çuvaldız meselesi..Tam hatırımda değil siz iyi bilirsiniz o sözü.. ;) Peki tüm bunlar iftira diyelim.. Peki sizin yaptıklarınız ne oluyor..? Başbakanımız hakkında yaptığınız asılsız suçlama ve iftiralar ne oluyor..? Hükümetimiz hakkında,milletin seçtiği vekiller hakkında ortaya atılan asılsız suçlamalar ne oluyor..? Onlar sevapta bizimkiler günah mı oluyor..? :-\ Topluma mal olmuş,ünlü kişilerin,tanınan kişilerin alalen yaptıkları şeyleri konuşmak,eleştirmek iftira değildir.. Bunun tartışmasını isterseniz 5 gün sonra beraber yapalım ne dersiniz ..? Çünkü bu kısa süre içersinde o savunduğunuz,saygıdeğer(!) insanların niçin tutuklandıklarını yüce Türk hükümeti açıklayacak.. Perinçkek içinde yandaşları böyle köpürüp,çıngar çıkarmışlardı ama yaptığı REZİLLİKLER açıklandıktan sonra ne güzelde sustular.. ;) Perinçkek ve yandaşları için UTANÇ verici bir durum..Dileirm aynı durumu sizlerde yaşamazsınız.. :-* Allah'ın sopası yok..Bizim adaletmiz şaşar,onun ki şaşmaz..Rahat olun siz.. ;)