Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 19:49   #9
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Tam 4 gün sonra darbe olacaktı!
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
hangi sözü söylemisler

Tolon Paşamız tayyip e hain dedi diye icerde olmasın?

Turkiye tarihinde hic bir emelki general darbe yapamaz bastaki generaller izin vermez adam zaten emekli olmus isi bitmis

omu darbe yapacak
Darbeyi öven ben değildim heralde..
Darbe yapmak için çalışmalar yapanda ben değilim Şu Ayışığı Sarıkız darbesi kim tarafından planlanmışdı.. Kanıtlanmadı mı..
Senin gibileri hergün geliyor buraya aynı hikayeler istediğiniz olmadı Akparti davasında yargı ya bağımsızlık diyordunuz şu anda nedense tam tersini düşünmeye başladınız..

Boş bilgilerle burayı gelme boşuna cevabını alır geri dönersin..

kanıtlandımı ? nokta dergisi iddaa etti pasa benim degil dedi.

pasa kabullenmiyor sorusturma acılmasınada gerek olmadıgı acıklandı simdi pasa mahkemeye cıkıp suclumu bulundu?

kesilen ceza ne mahkemeler ne zaman olmus?

tabi sen kendi beyninde kendi kendine ceza kesmis olabilirsin

sendeki bilgi ölcerle ölc bakalım kendi puanınıda sonra konus 5dakikada insanları tanıma kabiliyetine ermissin

Siz daha ayakta uyuyun kardeşim.. Benim sevgili köşe yazarım Şamil Tayyar var tanırmısınız...? Bence tanıyın.. Onların foyalarını nasıl ortaya çıkardığını..Geçmiş ve şu andaki bir çok paşanın red ettiği sonradanda gün yüzüne çıkan o aşağılık planların aslını duydunuz mu..? Gerçi siz işinize gelenleri duyarsınız.. Peki tüm bunları geçtik.. Varsayalım ki paşamıza iftira edildi..Peki paşa bu kadar gurursuz mu ki bu iftira(!) ları sadece red etmekle kalıp dava açmadı..? Niçin kendisini tekzip kararlarıyla AKlamadı..? ;) Sen daha uç kardeşim..Allah sanada gösterecek sopasını merak etme.. Bir vuracak.. PUFFFF... :-X birde bakmışsın paşalarla fasıl yapıyorsunuz.. Allah'ım ya ne kadar keyifli bir durum.. İyiki varsınız sevgili provakatörler.. Sizi seviyorum.. :-X