07-04-2008, 15:29
|
|
|
Ergenekon terör örgütü mü değil mi?
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Sende savcidan daha iyi biliyorsun, iddanemeden haberin varda burada ahkam kesiyorsun eger sucsuzsalar gereken yapilir, sabretmesini bilin yoksa isinizemi gelmiyor..
nerede kaldi yargiya saygi, bu kadar ikiyüzlü olmayin isinize gelmeyince yargi yanlis yapiyor diyorsunuz 
|
Yargı yanlıs yapıyor demiyoruzki neden bu insanlar 1.5 senedir hapishanede bekliyolar diyoruz . Ne zaman yargılancaklar 20 sene sonramı?
artı Genelkurmay baskanı teror orgutu diyemeyiz derken sizler saygısızlık yapıp teror orgutu diyorsunuz ne oldu mahkeme bittimi yargılandılarmı? suclumu bulundular?
|
Ne o genelkurmay öyle demiyor diye biz öyle demeyecekmiyiz bu bizim sahsi görüsümüzdür kimsenin haddinede degildir karismak 8)..
ben genelkurmayin her görüsüne katilmak zorunda degilim, ben basbakaninda her görüsüne katilmak zorunda degilim ben bir bireyim ve kendi görüsüm mevcuttur, birilerinden icazet almam!
eger bir hukuksuzluk olsaydi gereken yapilirdi demek ki su anda hersey hukuga uygun o yüzden bosyere yaygara koparmayi birakinda, davanin sonucunu bekleyin!
|
|
|