Alıntı:
|
MertcAn_1903 Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye kupası maçlarını hafta içi ve saat 3'e koyarsan;
taraftarın genelde işçi ve öğrenci kesim olduğunu düşünürsek dolmaması gayet doğaldır.
Federasyon bizim maçlarımızı sizinkiler gibi 8'e koymuyor.
Ayrıca Olimpiyat Stadında Galatasaray maç yaparken 150 adet satılmış bilet vardı.
Yanlış duymadınız 150 adet. 80.000 kişilik stadta 150 kişi var 
Bu mudur takıma destek ?
Yahu şu 141 kişinin objektifliğine inanmıyorum.
Hiç kimse de beni inandıramaz.
Beşiktaşlı olduğum için çArşı 1 numaradır demiyorum.
Aksine çArşı'yı çoğu zaman eleştirdim. Çok alkol alıyorlar çoğu solcu,komünist,ateist vs vs.
Ancak Sezar'ın hakkı Sezar'a...
|
O bahsettiğim İnönüdeki Türkiye kupası maçı AKŞAMDI ARKADAŞIM ! Stadınızda bak BOMBOŞTU ! Akşam evde beraber izlemiştik evdekilerle..İstabulun heryerinden kolayca ulaşılabilecek bir stad varken böyle bir bomboşluk hiç bir takımda görmedim açıkçası.
Olimpiyat stadını hatırlattığın iyi oldu bak.
Yolu olmayan, gittiğinde dönüşünün saat 12 den sonra 1'i 2'yi bile bulacağını göze alarak o sezon ortalama 40 bin kişi geldi :-* Ve stad İstanbulun sınırları dışında nerdeyse. FB ile Türkiye kupası finali oynadık, FB'lilerden daha fazlaydı GS'liler orda :-* (5-1 yendiğimiz maç) Ve liglerde bir maçta en çok kalabalık taraftarda bulunması rekoruda Galatasaraylıların :-* O stadda olimpiyakosla oynarken 80 bin, fenerle oynarken 71 bin galatasaraylı vardı ! Benim gittiğim diyarbakırspor maçındada 63 bin kişiydik orda..Bu rekorda bizde anlayacağın
Şimdi sen kalabalıktınız niye rekor kıramadınız diyebilirsin..Stadın yapısını rüzgarını anlatmak uzun sürer şimdi..
Ama bak sezarın hakkını sezara vereceksen işte
Türkiyede yapılan en büyük meşale şov 2000 yılındaki fener derbisinde samiyende, böyle bir cehennemi bir daha başka göremeyebilirsiniz iyi bakın -->
http://tr.truveo.com/Ali-Sami-Yen-He.../id/4270037848
Sizlerin yaktığınız meşaleler bunun yanında sobada kibrit çöpü kadar kalır :D