Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 18:07   #1
Kullanıcı Adı
akp_fetih
Standart Kel Ali'nin Torunlarına Kaldı Bu Ülke!
Alıntı:
TRKN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akp_fetih Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akp_fetih Nickli Üyeden Alıntı
çok pardon alıntı yapayım derken mesajınızı sildim :-[
önemli degil ya canın saolsun

kısaca birseyler eksikse bunu devlete silah cekerekmi yapacaz o zaman pkk yıda normal görelim tikko yuda onlarda 1 seyler eksik yasamadıkları icin daga cıkıp bu halka kursun sıkıyolar devlete kursun sıkana madalya takıldıgı nerde görülmüs
ben kurşun sıkanları savunmuyorum..sadece İskilipli Atıf Hoca gibi insanların sırf değerlerini kaybetmemek, dinlerinden taviz vermemek için yaptıkları mücadelelerin sonunun KEL Ali gibi cellatlar tarafından!!!! idamla sonlandırılmasına tepki gösteriyorum..yoksa devlete silah çekenleri savunduğum falan yok.. o insanların başlarındaki fesler zorla çıkarılırken, o hanımların örtüleri zorla başlarındançekilirken , Kur'an-ı Kerimler insanların gözleri önünde yakılırken oturdukları yerde seyredecek, boyun eğecek değillerdi değil mi?
güzel hikaye yazıyorsun . demiyorsun ingilizler silah verdiler Devlete bu kursunlarla silah sıkıp ingiliz mandası idi dertleri. Kim kuran yakabilir Kim yakmıs ? ne zaman camiler kapanmıs? meclisin dualarla acıldıgından haberin yokmu?
gelmissin bir haini burda savunuyorsun

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder