Alıntı:
TRKN Nickli Üyeden Alıntı
İskilipli Atıf Hoca bir hain değildir!!! sizde tam bir chpli kafası var galiba..tamam meclis dualarla açıldı..sonra bazı devlet büyüklei sırf göz boyamak için müftülerle anlaşma yapıp milletin karşısında vaaz verdiler..köprüyü geçene kadar!! bazı şeylerin hakimiyetini ellerine aldıklarında ise yahudilik propagandası yapmadılar mı!! kimse hiçkimse iskilipli Atıf Hoca'ya vatan haini diyemezler!! asıl hainler milletin gözünü boyamak için olmadık şeyi yapıp sonra o insanları inançlarından zorla vazgeçirmeye çalışanlardır!!!!
|
ben cevremde 1 tane yahudi göremiyorum hayatım boyunca 29 yasındayım 1 tane yahudi ile tanısmadım nerde bu yahudiler nerde yapılmıs bu propagandalar sanki camilere kilit vuruldu sanki hocasız camisiz kaldık ben diyorum iskipliye vatan hainidir bu ulkenin askerine silah sıkan herkes haindir.
kendi hayal dünyanda yasamaya devam et. Herhalde onlarla 1 akrabalıgın var iskiplimidir nedir daha cumhuriyetin 2.yılında ingilizlerle bir olup cumhuriyeti yıkmaya calısan birisini nasıl korursunuz merak ediyorum
nerden gelmis o silahlar ingiliz babasının hayrınamı vermis hic düsündünmü