Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 14:31   #100
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart NEDEN Allah TÜRK'Ü KORUSUN!!
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Allah ne TÜRKü ne MÜSLÜMANı korusun...

Allah insan olan insan gibi yaşayan herkesi korusun...
Biraz merhameti sevgisi olan herkesi korusun...
Dürüst iyi insanların hepsini korusun...
İster hristiyan olsun ister musevi dua eden herkesi korusun...
Dinimizde kafir olan için hayır duası etmek günahtır Berilcim..İyi niyetinden şüphem yok..Elbette insan olarak kimselerin zarar görmesini istemeyiz..Ama kafirler için hayır duası edilmez tatlım..Ancak hidayetleri için edebilirz..Alah doğru yola çevirsin diye temenni edebilirz..!! Allah tüm müslüman kardeşlerimizi korusun..Doğru yolda olmayan kafirleride doğru yola yöneltsin,hidayet etsin..!! (+)
Hayır ben böyle bir şeye katılmıyorum...Her şeyden önce insanım ve yararlı birer insan olanlara dinlerine bakmadan dua ederim...Ve bu noktada belkı çok büyük tepki alacağım ama (bu benim doğrumdur) günah haneme işlencek olsada ben hak eden kimseden sırf dinleri için hayır duamı esirgemem...Çünkü ne hristiyanlar varki birçok müslümandan daha insan...
Müslümaan isek müslümanlığın emirleirni,gereklerini kabul etmişiz demektir..!! Dinimizde senin doğrun benim doğrum olmaz..!! Dinde Sadece Allah'u Teala'nın doğruları vardır..!! Dinimiz kafir olana hayır dua etmeyi haram kılmıştır..Haram olanı yapmakta çok büyük günah,Allah'ın emrinede muhalefet etmek şirktir,küfre sokar insanı Allah muhafaza..Her konuda saygı duyuyorum fikirlerine Berilcim ama dinim konusunda ve böyle önemli bir husuta bu fikre saygı duymuyorum..Siz bilirsiniz diyorum..Ben sadece uyarımı yaptım..Görevimdir uyardım..Gerisi size kalmış..Allah ile sizin aranızdadır elbette,Allah şaşırtmasın diyorum..
Selametle.. ;)