Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 16:42   #120
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart NEDEN Allah TÜRK'Ü KORUSUN!!
Bak Beril..Murat kardeşim aslında cevabı net vermiş..Dua ederim ama hidayet dilerim demiş..Kaifre ancak hidayet dileyebilrsin..Ama diğer mesajlarında sen böyle demiyorsun..Ben ona takıldım..Allah müslüman olan herkesi korusun..! Müslüman olmayanlarada müslümanlık şerefine erişmeyi nasip etsin..!! Dinimizde kafirlere hayır duası etmek günahtır..!!! Benim düşüncem değil Allah'ın emridir..!! Ama sen mesajında ben böyle kabul ediyorum dedin..Bu Allah'a muhalefet etmek demektir..

Sevgili Lonelines kardeşim..senin söylemek istediklerini anlayamadım açıkçası..Konuştuumuz konu kafirlere hayır duası edilip edilmeyeceği oldu amacının dışına çıkarak.. Ben şu insan kafir şu insan müslüman diye bir nitelemede bulunmöadım..Genel olarak konuştum..Allah'ın varlığını kabul etmeyen,veya kabul edipte onun resulune ve imanın şartlarına muhalefet edenler biliyorsunuz ki kafirdir..!! Hristiyan,yahudi ve islam dini dışındaki tüm diğer dinleri benimsemiş herkes şüphesiz kafirdir..!! Yani ben çıkıpta şu adam kafir,şu müslüman demedim..Elbette bilemem..Milyonlarca insan var ve ben hepsini tanımıyorum.. ;) Genel olarak dinimizde var olan bir emri savunuyorum.. dinimizde kafire hayır duası etmek günahtır,yasaktır.. Genel olarak tüm kafirler için edeceğim hayır duası şudur..Allah hidayet etsin..Hidayete rmiyorsada kahretsin..!! Allah tüm müslüman kardeşlerimizi,ona inanaları(her ne kadar eksik ibadette yapsalar) korusun diyorum..Biz günahta işlesek küfre girmediğimiz sürece cennete gireceğiz,bunu Hak kitabında bildiriyor..!! Ama kafirleri sonsuz azap bekliyor..O yüzden ben onlara hayır duası etmesem bunun için cehenneme girmem..!! Allah ıslah etsin tüm kafirleri.. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir..!? ;)