Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 12:17   #49
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Standart Prof.Dr. Necmettin Erbakan
Alıntı:
CenneT-GüLü Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardesim,cok güzel yazmissin, ama hala karalamaktasiniz diyorsun, görmüyormusun burada yazilanlari, ben hicbir yerde ak partiyi karalamadim elhamdülillah ama burada Saadet partisi ve Necmettin Erbakan hocamizi yerden yere vuruyorlar. bizde buna üzülüyoruz, ve kendileri yaptigi halde bizi öne sürenlere üzülüyoruz...biz hala ayni yoldayiz, hicbir degisiklik olmadan ayni davamizda yol aliyoruz...Tayyip Erdogan Milli Görüs gömlegini cikartti...ama bisey demiyoruz...Hocamiz diyor, onu sevdigi icin, bir büyügü, bir hocasi olarak uyariyor onu...

tabiiki birbirimizi sevecegiz...hepimiz müslümaniz...elhamdülillah...ama böyle olmaz...siz bize, biz size...sadece birbirimizi yemekle ugrasiyoruz baska birsey yok...Rabbim hepimizin yolunu acik etsin...
Kişisel görüşler genelden her daim feragat eyler, nasıl ki ben hiç bir yazımda Erbakan Hocama ithamda bulunmuyorsam, Saadet Parti'li bir arkadaşımız da R. Tayyip Erdoğan'a ithamda bulunmaz, eski günlerini yâd eder. Benim Anadolu Gençlik üyesi, Ak Parti nice dostum var. Ben de katılırım Anadolu Gençlik'in çoğu faaliyet ve gecesine, bunla da övünürüm, hatta kıskanırım ne güzel coştuklarında bir işaretleri var bizim parti bundan yoksun keşke benzeri bir el hareketimiz olsa diye düşünürüm. Benim gibi düşünen ama gönlünde Saadet Partisi yatan kimselerde var. Benim ithamların SP'ye gönül verip Ak Parti'yi çekiştirenlerdir, aynı şeyi yapan Ak Parti'liler bir o kadar rezildirler gözümde.

Siyasi eleştiri başkadır, Ak Parti'yi ekonomik, sosyal, liderlik vasfı, icraatler yönünden eleştirebilirler, SP'yi de aynı sebeplerle eleştirmek çok normaldir. Fakat iş eleştiriden, karalamaya geçerse taa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının ilk gününden beri gönül verdiğim, okuduğu (camiler kışlamız) şiir yüzünden hapse girdiği gün saatlerce ağladığım, çıktığında kendim çıkmış gibi sevindiğim, hapise girdiği halde başbakanlığa yükselişiyle övündüğüm, hiç bir başbakana nasip olmayan atılımlarıyla gurur duyduğum Recep Tayyip Erdoğan'ı savunmayı vazife bilirim.

Siyaset inanç değildir ki tek parti ile olsun, bakınız sağda nice parti, solda nice parti var. Muhafazakâr anlamda (şu iş aş baş'çı BTP'i saymazsak) sadece Ak Parti ve Saadet Partisi vardır.

Necmettin Erbakan hocayı sevmeyenler, üzerine çamur atanlar olabilir, lakin bu kişisel zihniyetin ürünüdür. Bu partinin 3 kurmayı bir gün olsun çıkıp Milli Görüş'e laf söylerse o zaman bu parti görüşü olur. İstisnalara takılmayalım muhterem kardeşim. R. Tayyip Erdoğan milli görüş gömleğini çıkardı, evet çıkardı, çıkarmasa idi başbakan olamaz, bunca icraate adım atamazdı. Milli görüş gömleği hakikî Müslüman bir siyasetçi için gerekli değildir, dünyada bir çok Müslüman ülke bu gömleği giymeyenler tarafından adaletli biçimde yönetilmektedir. O insanın kalbi hâlâ aynı istikamettedir, siz kabul etsenizde etmesenizde.

Allah (c.c.) iki partiye de güzellikler nasip etsin, keşke BBP ile birleşseydi SP o vakit bir umut parlemento yolu bile görünebilirdi, kısmet diyelim önde gidene sahip çıkalım..

Bîçâre isimli Üye şimdilik offline konumundadır