Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 13:10   #42
Kullanıcı Adı
parabol
Standart **MÜSLÜMAN DEĞİL**
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz
:-*

Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmamasını yanlış bir tutum olarak değerlendiriyor, ama bu sadece söz de kalıyor kanaatimce. Yanlış buluyorsan, sanatçı demek toplumun sorunlarından kopuk anlamında olmadığına göre bir sanatçısın, çıkarsın destek verirsin; ama bu kimseler duruma göre tavır alırlar. Böyle demesine bakmayın, epey hoşgörülü davranmış, cesurda, destek de vermiş kendi çapında. Ben işte destek verip, köstek olma yolunda gidenlerden ne beklenir bilmem artık.

Bu kimse, bu gününe kadar müslümanlara o kadar psikolojik baskı uygulandıki halen de uygulanıyor çıkıp bir şey söylemedi, bir konuşmasında deyinmedi bile,

şimdi nereden bu zeytin dalı anlamadım. öyle söz söyleyip arkaya sinmekle olmuyor. Ben burda hoşgörü gösterecek bir taraf görmüyorum. Görmem de

mümkün dahilinde değil zaten.
kusura bakmayın ama bazen araştırmadan konuşmamak lazım gelir...

lale mansur 22 temmuz seçimleri boyunca baskın orana destek oldu...liberal yani....

okan bayülgenin programı da dahil olmak üzere programlara çıktı başörtüsü özgürlüğünü savundu...

el-insaf yahu....lügatın dediği gibi inançsız olmasına saygı istemiyoruz...bu kadının inançsız olsa bile bize özgürlük istemesine saygı duyun diyoruz...

herkes müslüman olamaz (inşAllah Allah hidayet verir) inanmayan bir insana önce Allahı kabul et,sonra bizi savun diyemezsiniz ne yaman bir çelişki bu ya....

neyse sizler istediğinizi savunun,istediğinize küfredin....

ama ben benim hakkıma riayet eden herkese saygı duyacağım,duacısı olacağım.....
Daha geçen gün çıktı haberlere darbeye karşı olan yürüyüşte orda bile başörtüsüne değindi...Kadın destek vermese sorulmadığı halde bu olay üzerinde durmaz...Hala başörtüsü meselesine dikkat çekmeye çalışıyor....

İşte karşı olsalar kabahat destek verseler kabahat...

Hiç bir şey yapmasa bile lafta olsa bile destek verdiğini söylemiş olması bile yeter bence..Ne yapacaktı kadın başka meclisimi bascaktı...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla