Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 13:47   #43
Kullanıcı Adı
angelep
Standart **MÜSLÜMAN DEĞİL**
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz

kardeşim çok doğru kimse bizimle aynı hayat standartlarında ve inanışta olmak zorunda değil ama çıkıpta bu kadının yaptığı şu talihsiz açıklamaya da helal olsun demek oldukça komik kalacaktır.Birinci sebep yıllardır zülfü livaneli ile aynı safta duran ki livanelinin bulunduğu safı hepimiz biliyoruz birinin çıkıp beş şart var yerine getirmezler ama müslümanım derler diyor bunu yargılamak bu kadına mı kaldı anlamadım ki.Müslümanlığın ölçüsünü bu biçaremi belirleyecek.
Ha çıkar dersin ben müslüman değilim diye ama lütfen sırf renk olsun biz her iki tarafıda deztekleriz diye bu tip bi açıklamaya artlar veremeyiz yada el üstünde durmaya layıktır bu kadın diyemeyiz >

angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla