Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 02:30   #8
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart İşte Şener'in yerine getirilen isim..
Kardes bundan 50 yil sonra erdogan hatirlanacak mi bence evet iste o zaman büyük lidedir nasilki menderes simdi bile hatirlaniyor, güzel yad ediliyorsa sorsam kimse bilmez menderesten sonra kim basbakan oldu ya özal hatirlaniyor mu kesinlikle hatirlaniyor ve hatirlanacak kim bilir yildirim akbulutun basbakanlik yaptigini kim hatirlayacak tansu cilleri, mesut yilmazi..
Erdoganin her söylemi olaydir, her hareketi gündemdir.. hani derler ya "odunu aday gösterse secilir" ben bu görüsü tasvip etmem ama Erdogana gösterilen öyle bir sevgi ve teveccüh varki bazi yerlerde bu söylem gercek bile olabilir..
Tabiki olay liderle bitmez bu is kadro isidir, ekip isidir eger ekibin iyi degilse sen ne kadar iyi lider olursa ol bir müddet sonra bitersin, harcarlar seni..
Sunu bir kez daha anladim lider olunmaz, lider dogulurmus ;) yoksa bize birilerini lider diye cok yutturdular ecevit, demirel ve erbakan bu ülkeyi defalarca yöneltti ama bana göre hic biri lider degildir evet basbakan, cumhurbaskani oldular ya ötesi....