Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2008, 17:52   #33
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Mesut Yılmaz:Laiklik Konusunda Daha Saldırgan Olmalıyız Çünkü İslam Saldırgan !
[quote=KAPİTALİST ]
[quote=Demokrat ]
Alıntı:
KAPİTALİST Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Mesut Yılmazlar,Çillerler eski isimlerde yeni şeyler aramayı bırakalım.Bu isimler siyasi miladını doldurup halkın diskalafiye ettiği isimler AK partiyi istemiyorsan yeni halk isimleriyle yeni programlarla yeni kadrolarla çıkarsın karşısına bu iş Baykalla Bahçeliyle yılmazla Çillerle olmaz....

Ukala lafını aynen iade ediyorum. Ak Parti den rahatsızım. Zaten LDP üyesiyim. Partim var. OK mi?

Kemalistler daha kokuşmuş fikirlerle, dogmalarla ortaya çıkmıyorlar mı? Sonra işi gence yaşlıya indirgiyorsunuz. Gençler elbette önemli. 28 yaşındayım. Gençlik kadar tecrübe de önemli.

Osmanlı döneminde bir padişah vardı. 13 yaş civarındaydı. Ve ülke yönetilmez haldeydi. Bu tabloyu mu istiyorsunuz?

Sanırım sen Biz Kaç Kişiyiz denen gruptansın. Değilsen de onlara katılabilirsin. Tuncay Özkan da yeni bir yüz. Fazla yaşlı da değil.
ne o gercekleri yüzüne söylemek aci mi geldi!.. senin ne halt oldugunu biliyoruz sen kendini yorma, yüzün olsaydi delikanli gibi ben daha önce hakaretten dolayi bu siteden atildim ama simdi yüzsüzlük yaptim, geldim derdin..
Benim neyi savundugum bellidir senin gibi halkin degerlerine ters düsen, halkin degerlerine küfreden liboslari asla savunmam..
Siz benim gözümde ot degerindesiniz cünkü ahlaktan yoksun kisiler agziyla kus tutsa benim icin bir hictirler.. tuncay özkan yada digerleri beni zerre kadar ilgilendirmez onlar ne kadar bos ver gereksiz ise sizde bir o kadar gereksizsiniz!