07-13-2008, 18:00
|
|
|
Mesut Yılmaz:Laiklik Konusunda Daha Saldırgan Olmalıyız Çünkü İslam Saldırgan !
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Avatarındaki Amerikan bayrağının sebebini anladık Amerikancı ay liboşsun.Bizkaçkişiyizin iki toplantısını dinledim.14Nisan Cumhuriyet Mitingine de katıldım.Özkanı da sevmem.Sen Ne ABD Ne AB diyen mitingde oylar CHP-MHP ye diyeceksin.AB ve ABD ye hayır diyemeyen iki parti...
Tuncay Özkanın kim olduğunu da az çok biliyoruz.Programlarının çoğunuda izledim.
Güvenmiyorum ona ama sırtımda Amerikan bayrağıda taşımıyorum.Benimn inandığım izini yol bildiğim bir tek Mustafa Kemal var....
Ayrıca parit kur demişsin.Hele bir 25 imi aşayım gerekirse onu da yaparım   Yeter ki bu ülkeyi sizden kurtarayım tamam mı Burjuvazi düzenin feoldal çocuğu....
Şimdi Kapitalist benim siyasal görüşlerimi bırakta ben biçimlendireyim sen değil.Ayrıca ben İngilterede de kaldım.Ailemde orada.Bence o kadar özenmene değmez...
|
Ben de ABD'de kaldım. Ne olmuş? ABD'deki sistemi iyi bilseydin, sen de gerçekleri kabul ederdin.
Burjuva demem kendime. Feodalizm biz kapitalistlere ait bir şey değil, kendi ulusalcılarınızla karıştırmayınız bizi.
|
|
|