Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2008, 18:12   #47
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Standart Mesut Yılmaz:Laiklik Konusunda Daha Saldırgan Olmalıyız Çünkü İslam Saldırgan !
Alıntı:
KAPİTALİST Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Sizin kapital çocuklarınızdan iyidir.Bizim ulusalcılarımız.En azından haçlı işbirlikçisi masonlar değildirler.Sen AMERİKAYI ÖZENİYORSAN oraya git.Usludan yeğdir delimiz diye bir laf var.Benim sevmediğim baykalı bile senin felsefene tercih ederim.En azından boynunda haç elinde incil ve sırtında AMERİKAN bayrağıyla gezmiyor.Desteklemediğim Başbakan Erdoğanıda sana tercih ederim.Şimdi sana başka cevap yazarak kendimi küçültemem.Güle güle liboş ...
İster liboş de istersen başka şey. Ben kendimi biliyorum. Kapitalizmin ne olduğunu bilmeden konuşmak pek doğru değil.

ABD bayrağının renklerini beğeniyorum. Olamaz mı? ABD bayrağını avatara koyduysam, ben vatanseverlikten çıkıyor muyum? Hiç alakası yok. Benim vatanım Türkiyedir, burada öleceğim.

Hem madem o kadar Kemalistsin. Neden avatarında Ak Parti yazıları var. Neden Atatürk resmi yok? Yoksa gizli Ak Parti'li misin?

İster Baykalı sev, ister Erdoğanı. O senin bileceğin iş. Ama Kemalistim deyip Erdoğanı savunma. Çünkü komik oluyor.
Bu konuda haklısın.Fakat avatarın hoş karşılanmıyor.Burası Türkiye ve de senin yaptığın Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satmak tabiri olarak anlaşılıyor.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla