Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2008, 23:02   #2
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Bilgisayarınız yavaşsa mutlaka okuyun !
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ağa Nickli Üyeden Alıntı
en son biraz daha hızlı olsun diye işlemciyi yakıyordum fan sesinden durulmuyordu:D sıvı soğutmaya geçtim tık yok :D

Teşekkürler
Program kullanarak mı yapmaya çalıştın onu :D benimde fan sesi çoktu sanki uçak havalanıyor gibiydi bende programla kısayım dedim ama bazen kokular geliyordu kasadan :D yakmaktan son anda kurtuldum :D
beyler ukalalık gibi görmeyin ama o yaptığınız işlerimi adı overclock .... bu overclock denen olay bi donanımı -genelde bu işlemcidir- :D kapasitesinden daha da yüksek çalışması için ayarlamanızdır... eğer o parçanın durumu buna müsait değilse - ki son çıkan parçalar hariç genelde müsait olmuyo- sorun çıkması gayet doğaldır...

dahada basite indirgersek... şöle açıklyayım...:

rıdvan tek başına bir işi 1 saatte yapıyor... ama siz rıdvandan o işi yarım saatte yapmasını isterseniz ve bunu yapması için baskı kullnaırsanız; rıdvan nolur? çöker önceden 1 saatte yaptığı işi artık yapamaz...

şaka bi yana.. eğer parçanız eskiyse overclock işi sakattır biraz.... :-*
Adamın verdiği örneke bak beee :D mahalle baskısımı yapıyon len :D
ben kasamın kapağını hiç kapatmam bi yani hep açıktır ve şuanda açık :D bişey olduğunda direk içeriye müdahale ediyorum ve rahat hava aldırıyom :D
benimde hep açık ... ama sebep farklı... ledli (ışıklı) fan aldım... odanın ışığını kapıyom.. kasamın fanını seyrediyom bazen....
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla