Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
hüdaverdi,murat kurt,berika tebrik ediyorum...aklı selimi elden bırakmamak lazım...
|
evet savaş kötü bir şey ama karşı koyulmadığı sürece amerika ve israil dünyayı boyna sömürecek. Bunlara dur demek gerekiyor. Bunu İran yapıyor. Sen ne hakla iranın nükleer programını durdurmak istersin sana bu hakkı kim veriyor amerika. Korkuyorsun çünkü iran'dan daha fazla güçlenir diye. Sözde dünya barışını sağlayacaksın bırak barışı ortalığı kan gölüne çeviriyorsun amerika ve israil. İran kendisini savunmak için nükleer programına devam ediyor ve ben bunu destekliyorum iran komşumuzdur ve Ahmedinejad dostça tavırlarıyla tanındı burada hep. Amerika dostumuz olsa da Irak'ı komşumuzu vurdu sürekli inkar da etse pkk ya her türlü destek veriyor. Bizim de nükleer programımız olsun kendi tankımızı sikahımızı uçağımı üretelim. Neden üretemiyoruz amerika ben den alacaksın diyor da ondan. Bu emperyalizme dur demenin sırası geldi ve bunu iran iyi biliyor korkusunun olmadığını da gösteriyor. Sonuna kadar destekçisiyi İran'ın.