Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-15-2008, 16:00   #7
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart BAYRAĞIMIZI İNDİRME CESARETİNİ BULAN HAİNLER
Sen giderken biz geliyorduk.. o yüzden yas olayina girme cikamazsin ;)..
Biz su andaki zanlilara terörist ilan etmedik ki bu dava sonucunda ortaya cikacak suclulari "terörist" ilan ettik ama anlama kapasiten olmadigi icin yada anlamak isine gelmedigi icin konuyu farkli boyutlara cekiyorsun..
O kisiler su anda zanlidir bekleyip görecegiz sonucunu ancak o kisileri sütten cikmis ak kasik olarak göstermeninde hic bir anlami yoktur yok öyleyseler bu kadar yaygara neden kopuyor ve dahada önemlisi neden tutuklu olarak yargilaniyorlar, neden kacma ihtimallerine karsi yurtdisina cikma yasagi konuluyor..
Benim dedigim gayet aciktir bana göre ergenokon gibi bir yapilanma pkk yla esdeger bir terör örgütü bu yapilanma icinde bulunanlarda teröristtir yok zaten öyle bir yapilanma yoksa senin hic ama hic gocunmana gerek yok ..
O kadar ikiyüzlüsünüz ki kenan evreni yargilayin diye burada yaygara yaparsiniz o kenan evrenin ürünü anayasayi degistirecegiz dedigimiz zaman yaygara koparir, o anayasayi ve dolayisiyla kenan evreni sahiplenirsiniz siz önce dün ak dediginize bugün kara demeyin sonrasi kolay!..
senide anliyorum insanda kuyruk acisi olmaya görsün böyle bir durumda ne yapacagini sasirir, salya, sümük saga, sola saldirir ..
hadi sana rastgele..