BAYRAĞIMIZI İNDİRME CESARETİNİ BULAN HAİNLER
Sondan baslayayim ;
Sana cv ni sormadim ki senin hangi bölüm mezunu oldugun, ne yaptigin bizi ilgilendirmez biz karsimizdakinin yasina, egitime göre yorum yapmiyoruz!...
Yok olayin o boyutuna girersek "benim babam senin babani döver" misali bir sonucla karsilasabilirsin..
Anayasa olayina gelelim evet bencede yeni anayasa toplumsal bir konsensüsle yapilmalidir ancak muhalefet buna kesinlikle yaklasmiyor eger objektif bakarsak ak partinin hazirladigi taslakta islami bir rejime yönelik calismalar varmiydi ancak paranoyak cevreler daha olayi bastan koparim daha görüsmeler baslamadan tikiyor..
Kendilerine onursal baskanlik adledilen eskimis hukukcularda bu meclis anayasa yapamaz diyerek resmen yasamanin önünü keserken hangi toplumsal uzlasidan bahsediyoruz ki!..
Demokrasi noktasinda ayni düsünüyoruz bana görede her kesim yeni anayasada kendini bulmalidir ancak malumunuz bu öyle kolay olacak birsey degil ancak muhalefet partileri isin ucundan tutmak bir yana isi dahada yokusa sürüyorlar..
Simdi asil konuya gelecek olursa yazdiklarim gayet aciktir ben ergenokon tarzi bir yapilanmayi terörist bir yapilanma görüyorum yok zaten böyle bir yapilanma yoksa savcinin iddasi gibi benim sözlerimde havada kalir, o yönde müsterih olabilirsin..
Nasilki dava sonucu belli olmadan birilerini suclu ilan edemiyorsak senin yaptigin gibide onlari "kahraman" ilan etmeyelim dava sonucunda yüzünü kizartacak bir sonuc cikabilir..
Hep yargiya müdahale etmeyelim diye dem vuruyoruz ama yargi sürecindeki bir konuda kesin konusmalar yapabilyioruz, bekleyip görmek cok mu zor!..
Bir kez görüsümü altini cizerek belirtiyorum bu dava sonucu suclu bulunanlar bana göre pkk lilar gibi teröristtir beni eski makam ve mevkileri zerre kadar ilgilendirmez..
Benim ülkemin birligine, dirligine kasti olan her kim olursa olsun hakettigi cezayi almalidir yok zaten isnad edilen suclari islemedilerse alni ak sekilde toplumda gezebilirler....
Bir nokta daha bende 12 eylülcülerin yargilanmasindan yanayim ancak bu öyle kolay olmuyor dün 12 eylüle veryansin edenler bugün 12 eylülü sahiplenmis buyrun böyle bir ortamda isin icinden cikin!
|