Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2008, 00:49   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Şener eleştirilere cevap verdi..
Alıntı:
Pesimist Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Başbakan Erdoğan'ın MKYK toplantısından sonra "Hayırlı olsun ama trenden inenin pek başarılı olduğu görülmemiştir" lafı benim çok hoşuma gitti.. Gerçekten yolunu çevirdiğine pişman olacak.. Bence Şener resmen davasına ve dava arkadaşalrına kendi çıkarları için ihanet etmiştir..!!
tayyip de erbakana ihanet etmistir o zaman. bülent arıncın videosu var Erbakan bile gitse biz saadetteyiz ayrılmayacagız diye. Kendim dinledim ama pardon siz degistiniz

Degiserek gelistiniz

Senerde degismistir ne olcak demi
Ve aleyküm selam kardeşcan.. Sen yenisin galiba..Isırıyor gözüm bir yerlerden ama.. ;)

Bizim durumumuz ile Saadetlilerin durumu kesinlikle bir değil kıyaslanamaz bile.. Saadet partisnin o zamanki durumu iyimiydi..? Seçim olsa kaybetmiyeceklermiydi..? Başbakan ihanet etmemiştir.. Kendi çizdikleri yolda anlaşamadılar..Yollarını böylelikle ayırdılar..Ama ne yaptı sadetliler..? Saymadıklarını bırakmadılar..Başbakan tüm ağır sözlere rağmen ''hocamdır,ellerinden öperim'' dedi Erbakan için.. Çizdikleri yolda beraber olmayı teklif ettiler kabul edilseydi..!!

Oysa Şener bu zor günlerde,zaten bize tekme atılmışken,en yakınımız konumundayken birde o atmıştır tekmesini..Fikirlerini parti içinde en başında anlatabilir,bakın şu şu yolu izleyelim şunu yapalım diyebilirdi pekala başbakan gibi..Ama sinsice aniden daha kendi parti arkadaşlarının bile haberi yokken bu kararı aldı..!! Bu zor günlerde parti arkadaşlarını ve onları seçip destekleyen bizleri yarı yolda bıraktı..Başbakan en zor günlerinde hocasının yanındaydı..Hainlikle bile suçlandı,hapse bile girdi..Şener ne çaba gösterdi acaba bu günlerde..? Saadet partisi zaten çökmüş bir partiydi..Çökmüş derken seçim olsa baraj altında kalacaktı..!! Yeni parti ile birlikte halk görmediği yeni genç yüzleride gördü..Saadet partisi gibi tek kesime değil her kesime hitap etti..Ve beraber olmayı dahi teklif etti..

Biz değişerek geliştik ama değişerek adileşmedik,nankörleşmedik..
Oysa Sayın Şener nankörlük ederek gerçekten değiştiğini kanıtladı.. :-* Umarım akıbeti mumcu gibi olmaz..Ki bu kaçınılmaz..Emin olun olacaktır..!!