Şener eleştirilere cevap verdi..
Niçin başbakanla kıyaslıyorsunuz..? Başbakan milli görüşü ayırmadı..Fikirlerini saadet içindeykende söylüyordu..Baktı fikirlerini kabul ettiremiyor o halde giderim dedi çıktı..Mertçe..!! Ama Şener daha böyle bir düşüncesi olduğunu dava arkadaşlarına söylememişken medya haber verdi..Madem fikirlerin uyuşmuyor niye söylemedin,gizledin..Adam gibi oturupta'' ben bunu tasvip etmiyorum,ben şuna karşıyım,ben ayrılmak istiyorum'' demedide gizliden gizliye arkalarından iş çevirdi..Mumcu içinde aynı şeyleri söylediniz..!! Ama sonucunu hep beraber gördük..Şener'in amacı fikrini kabul ettirememesi,fikrinin uyuşmamısı değil..!!!Tamamaen kendi çıakrları bu çok açık..Tıkı mumcu gibi davrandı..Madem düşünceleri farklı önce kabul ettirmeye,çaba göstermeye,arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışsaydı..
Şener daha seçim sonrasında konuşma yaparak '' siyasette yaprız ama ben eğitimci kimliğimle ve görevimle gündeme gelmek,ilgilenmek istiyorum..'' diyipte,tam parti zor durumdayken,kapatılma gibi bir durumu varken aç kurt gibi fırsattan kendisine pay çıkarmaya kalkıştı..!!Tam zor durumdaken eğitimci kimliğini bir anda unutuverdi.. Bu mertlikmidir..? Erdoğan saadet içinde çok mücadele verdi..Arkalarından değil yüzlerine karşı mücadele etti..Şenerle kıyaslamayın..Şener tam bir fırsatçı..Göreceksiniz sonu mumcu gibi olacak..!!
|