Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-17-2008, 01:55   #83
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Nereden gelir bu Şiddet ?
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı

sazanlar hemen belli oldu.hemen faşist yaftasını da yapıştırıverdiler.ben sadece bir anektod olarak yazdım o atasözlerini.savunduğum falan yok.

bizim ecdadımız felsefesini silah at avrat üzerine kurmuştur.kadına şiddet TÜRK kültüründe yoktur.araplardan ithal edilmedir.kadınları köle olarak kullanan,cariyelik diye köhnemiş bir terimi bizim örfümüze töremize sokanlarda araplardır.ayrıca yeni doğmuş kız çocuklarını diri diri gömenlerde araplardır...

Hocam arapların hangi dönemi olduğun uda yazsaydın ki, Irkçı yaftası yemeyesin.
yazayım hocam;

kız çocuklarını diri diri gömme olayı cahiliyye devri.yani peygamber efendimizden önceki devirler.amma velakin cariyelik ve kölelik olayları peygamber efendimizden sonra devam etmiştir.peygamber efendimiz kendi kölesi zeyd bin halis i azad etmesine rağmen bu gelenek devam etmiş,ve islamı kabul eden tüm medeniyetlere empoze edilmiştir bu gelenek.aynı yanlışı bizim ecdadımızda yapmıştır.bunu kabul ediyorum.ama bu yanlış bize araplardan empoze edilmiş bir yanlışlıktır...

bu gün mesela bakıyoruz suudi arabistan kralına.kaç tane karısı olduğunu bilmiyorum.krallık diye bir film izlemiştim.1000 küsür prens var diye bir konuşma geçiyordu.1000 tane prens varsa herhalde baya bi eşi vardır.

şimdi beni ırkçılık yapmakla suçlayan,akparti forumun güzide hanım efendileri bu konu üzerine de yazı yazsınlar da biraz bu mecrada ilerleyelim...
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla