Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2008, 13:44   #8
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Abramoviç'in arkadaşı Beşiktaş'a talip
Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
evet nihayet tünelin ucunda ışık göründü buda sayın başkanın sonunun yavaş yavaş geldiğidir ondanda çok parası olan bir BEŞİKTAŞLI ve borçları bitirecek süper bir takım kurmak içinde hevesli olan bir Beşiktaşlı bu haber ilk önce şimdiki başkanın aklını başına getirirmi bilinmez ama eminimki başkan ve sinan artık geceleri rahat uyuyamaz BİR BEŞİKTAŞLI GELDİ VE DEMİRÖREN İPOTEĞİNİ KALDIRIYOR bu bile yeter korkmaya artık 1 tek göğüs reklamı başkanın borcunu siliyor bu sevindirici bir haber ama arka planda ne olur orası soru işareti azeri bir başkan olurmu bilemiyorum bu çok tartışılması gereken hassas bir konu problem çıkarsa bu konuda çıkar bence bjk aşkının sınırı yoktur olabilir neticede BEŞİKTAŞI ÇOK seviyorum diyor başka ülkelerde yaşanan bir vaka chelse,man.unıted, liverpool bunların başkanlarıda yabancı ülkeden demekki bir sakıncası yok ama çokta dikkat edilmeli kendi malına ve şirketine çevirmesin sonunda bjk yi
++++++++++

kendi malına çevirmesinden endişe etmemiz gereken başkaydı biliyorsun esracım ;)
bi zarar gelceni sanmıyorum beşiktaşın beyazını yaşamaya hazır olalım :-[
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla