Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-19-2008, 14:46   #1
Kullanıcı Adı
angelep
Standart GENCLİK NEREYE GİDİYOR.
cartman kardeş bu konuda pek insancıl olamayacağım eğer empati kurmak insani bir davranışsa.
Çünkü "diğer" diye hitap ettiğimiz onlar bizlerin insan haklarını ne zman düşündülerki şimdi geçip yerlerine düşüneyim.Zaten yerlerine ben düşünsem onlar kadar boş düşünmem 8)
Hangi devrimci hangi laik(!) eğitimin başıörtülülerede layık görmüş...
Tevhideler kürsüden indirilmiş bunlara açılan fan cluplarle destek verilmiş.Düne kadar başı örtülü diye ödül alamayan ÖSS dereceli kızımıza hakaretler etmişler ben bunlar yerine düşünmem.Bunlar yerine geçip düşünürsem bir gün o gün son günüm olsun >

Kişiler fikirleri giyinişleri yaşam tarzları ibadetleri Yüzünden yargılanıyorsa burada demokrasİ yok dmektir.Kaldı ki aynı şartlar altında karşı taraftan bakmaya çalışayım(empati kurmam dediysem o kadarda değil :P ) deniz gezmiş örneği verilmiş evet bu da bir demokrasi ayıbıdır.Ama olayın tam olarak içine girildiğinde hiçte öyle yalnız fikir beyanı olmadığı görülüyor.Vatanseverlik gibi görülen hareketlerin eylemlerin milletimize verdiği zararları biliyoruz.Anarşist, ataist, tiviki miviki adı herneyse insan olarak insanlara bakabilmeyi beceren her kişiye de saygım sonsuzdur.Benim için hangi dine mensup hangi görüşe sahip olduğu önemli değil ama bunun bende önem arzetmemeSİ için önce beni hazmetmesi gerekir.Beni geçtim önce herkesi her görüşü hazmetmesi gerekir.

angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder