Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-19-2008, 15:48   #9
Kullanıcı Adı
cartman
Standart GENCLİK NEREYE GİDİYOR.
Güzel kardeşim empati kurunca onlar gibi olcağın anlamına gelmez nerde hata yaptıklarını daha iyi görmek ve bizim onlara kendımızı daha iyi nasıl anlatmamız gerektiği bakımından faydalı olur..Konuya gelınce bende senın gibi insanların daha bilmediği fikirlerin tanımadığı ınsanların yerine bir anda gecip bir anda -ız -iz olmasına karsıyım..Hepimiz Hrantız diyen insan aceba o gune kadar ne kadar tanıyordu Hrant Dinki :-\ Hepimiz laikiz diyen insan laiklikden ne anlıyor olabilir :o Boyle ifadeler daha cok dusunulmeden kendıne yakın ınsanları cekmek onlarıda bir catı altında (yanlışda olsa)toplamak değil mi?..Benim dikkat cekmek istedigim husus bunu her kesim yapıyor ama ne kadar dogru :-* Düşün ki kendimizi o insan yerine koydugumuzda o insanın her fikrine kendimizi bağlamak zorunda kalmıyacakmıyız..Bunun yerine hepimiz demokratız hepimiz özgürlüçüyüz gibi ifadeler daha güzel durmuyor mu ?En azından referans aldıgımız nokta sabit ...Senin bu yapılan haksızlık karsısında hislerini anlayabiliyorum ama ben daha farklı noktaya dikkat cekmek istedim..Yoksa sende bende aynı yoldayız hepimiz müslümanız
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla