Fethullah Gülen Neden Geleneksel İslam Alimi Gibi Davranamıyor !
evet küçük insanlar kişileri tartışır ben Fethullah Güleni tartışmam müslümandır din kardeşimdir İnsan olarak yaratılmıştır. severim ama sadece bir insan değil peşine milyonlarca kişiyi takmış bir liderdir. Üstlendiği misyonu tatrışmaya açıyorum ben Diyalogla ne kazandı müslümanlar? Hiç. Sorun Burda İslamda dialog yoktur İslamda tebliğ vardır. Yazının tamamını okumanızı öneririm. Zalimlerle beraber olamaz Filistin için ne yapıldı bugüne kadar? Hep yok sayıldılar cemaat tarafından İsrailde ki ticari çıkarlar için İsraili destediler. Gazze de Ticaret bölgesi kurulacaktı ama Hamas seçimleri kazanınca, Bu proje iptal edildi ve İsrailin kuklası Mahmut ABbasa yani Batı şeria ya kaydırıldı bu iş. Bizzat Hükümetimiz tarafından TOBB ve gülen cemaati topuyla tankıyla gazetesiyle televiyonu ile sanki çok iyi birşey başarılmış gibi propoganda yapıldı Aynı saatlerde ve devamında Gazze açlıktan kırılıyordu. Lafla karın doymaz güzel kardeşim Bu ülke hepimizin Bu insanlar bir gün kaçıp gidecekler gidecek yerleri var peki bu milyonlarca insan nereye gidecek Onların yaptığı akılsızlığın bedelini yine AKp tabanı yani yine millet ödeyecek. Ben Kimseye Düşman falan değilim sadece ülkemi düşünüyorum insanları müslüman kardeşleimi düşünerek bunu yazıyorum ben hata yaptığım zaman bu hata çok önemli değildir ama Bir başbakan bir lider hata yaptığı zaman bütün bir millet bunun bedelini öder Hata var ve bunun bedeli çok ağır Bu millet Yıllardır bedel ödüyor Bir söz vardır, mazlumsanız isyan edersiniz haklıysanız meydan okursunuz benim istediğim biz haklıyız meydan okuyalım zalime boyun eğmeyelim Babamızda yanlış yapsa yanlış diyebilelim.
|