Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-20-2008, 13:36   #4
Kullanıcı Adı
CHATLAK
Standart Erbakan ve Fethullah Gülen
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
olay sadece fethullah gülen- erbakan olayi degildir kabul etmeliyiz ki bütün cemaatler arasinda bir sogukluk bulunmaktadir evet öyle bakmak istemiyoruz ama durum ortadadir..
Bizde olaylara hüsnüzanla yaklasmak isteriz ama gercekler ortada durmaktadir biz bu gercekleri konusuyoruz sanirim genclik olarakta konusmak en tabii hakkimizdir..
Simdi sapla, samani ayiralim milli görüs bir siyasi hareket midir yoksa bir cemaat midir ona göre bir kritere oturtup, degerlendirelim eger bir cemaatse dediginiz yönde hareket edebiliriz yok eger siyasi bir hareketse o zaman kendi görüslerimizi beyan etmek cok dogaldir diye düsünüyorum ;)
sap ile samanı birbirine karıştırmayalım derken saptan bahseder onu tanımlamaya calışıyorsun ama samanı unutuyorsun bu ne uyanıklık be kardeşim herşey zıddıyla bilinir diyor fakihler.

hüsnüzanla yaklaşalım diyorson mşl bende öyle diyorum hüsnüzanla yaklaşalım diyorum ben milli görüşcü erbakancı fethullah gülenci vs gibi birisi değilim ki bu acılımları tanımlamak bana ne kazandıracagınıda cok iyi biliyorum tarihe gecen malumat yığınından başka hic birşey

ben sana diyorum ki eğer tartışma cedel munazara ilmiyle ahlaklanıyorsan ozaman gel tartışalım ki bununda bir ahlakı vardır
CHATLAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır