Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2008, 01:21   #29
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Vakit'in bulmaca rezilliği
Evet, Vakit rezillik yapmış mı diyeceğiz yani şimdi!!! Diyen arkadaşlarada saygı duyuyorum ama bunu anlamakda zorluk çekiyorum. O olayda, kapı önünde bekleyen izmandut gibi amerikan korumaları çatışma esnasında içeri kaçtılar. Kapılarıda içeriden kapattılar. Türk polisini dışarıda tek başlarına bıraktılar. Türk poliside kurşum geçirmez mobolarında saklanmak yerine çıkıp çatıştılar. Vakit' in amacı bu olaya tepki vermek, başka hiç birşey değil. HAbere bakarken yayınlanığı gazeteye göre yorum yapmam diyen arkadaşlarıda anlamıyorum. Haberi veriş şekli, olayın bütün içeriğini yanlış anlamamıza sebebiyet verebilir. Başlığı demiyorum, veriş şekli diyorum...
VE emin olun ki, o tepki veren şehit polislerin ailelerinin hiç biri o bulmacayı görmediler. O ailerle görüşen muhabirler, olayı nasıl anlattılarsa ona göre tepki verdiler. Tepki verilecek veya rezillikle adlandırılacak bir durum yok ortada.
Bugüne kadar Vakit' in üzerine hep ordu mensuplarını, kemalistleri, burjuva kesimi salan malum medya. Artık hedefi değiştirmiş anlaşılan.Artık şehit ailelerini Vakitin üzerine yönlendirmeye çalışıyorlar. Dışarıdan yıkamadık biz de içeriden yıkarız mantığıyla hareket ediyorlar ve malesef bizde bu oyunlara gelebiliyoruz...