Fethullah Gülen Neden Geleneksel İslam Alimi Gibi Davranamıyor !
"anlatıyorum"
Gülen Hoca'ya soru soran cemaat ehli şahıs için 'Gülen'in Bağlısı' ifadesini kullanman olgunluk düzeyini gösteriyor.
Gülen Hoca'nın röportajına değinmişsin ve sırf bilinçsizliğinden kaynaklanan Gülen Hoca düşmanlığını dışa vurmuşsun. Gülen Hoca'nın Türkiye'ye dönüşünü, Humeyni'nin Türkiye'ye dönüşüne benzetmek tam anlamıyla yavedir. Yave kötü bir söz değil, argo bir söz de değil, "yave" kelimesinin seviyesiz bir kelime olduğunu açıklmaya çalşman (sırf Hoca'ya yüklenebilmek için) ne derece saçmaladığını gösteriyor. "Yave" den sana ekmek çıkmaz, başka uğraş bul. Gülen Hoca zaten senin de belirttiğin gibi Humeyni gibi bir iddia taşımadığını söylüyor.
"anlatıyorum"
yazını oldukça sürrealist (gerçeküstü) buluyorum. Türkiye'nin şartlarını bilmiyormuş gibi konuşuyorsun. Sürekli Erbakan hareketini övüp, Gülen Hareketinin pasifliğinden dem vuruyorsun. Bugün Eruygur'u Tolon'u içeri tıkan sizin hareketiniz değil bizim hareketimiz oldu, gördüğün gibi bağırıp çağırmakla değil sessiz ve derinden çalışmakla oluyor...
Gerçekten samimi bir kalple öğrenmek isteyen Alamet-i Farika'nın bu çok değerli iki paylaşımından nasiplenir.
|