07-22-2008, 22:02
|
|
|
Hatırla Sevgili dizisi terörü sevdiriyor,RTÜK uyuyor!
Alıntı:
O dönem polis ve asker işkenceler yapıp dayak atmıştır elbet ama sırf böyle yaptılar diye askere ve polise -daha çok askere- karşı kin ve nefret tohumları serpmeye çalışıyorlar dizide.Askerin her zaman kötü tarafını gösterip canı sıkıldığında dayak atan,çoğunun acil olduğu ekranlara yansıtılıyor.Sanki asker Türk askeri değil yunan askeri.
|
dizi bir 'dönem' dizisi...dolayısıyla o dönemi anlatırken ne kadar 'cici' bir askerimiz var diyemezler...
mesela ben ciddi manada bütün bu darbelerden, kuvvet komutanlarının, rütbeli komutanların yaptıklarından,en başta da başörtüme yaptıklarından dolayı nefret ediyorum tsk dan...
aynı zamanda tsk yı seviyorum..çünkü askerdir...peygamber ocağıdır...güvenliktir...
hiç bir fark yok gözümde...siysete bulanmış tsk yı sevmem ;)
Alıntı:
stv'deki ne var bilmiyorum ama kötüye özendiren bir şey varsa onada karşı çıkılmalı.Abiler bildiğim kadarıyla hayırlı iş yapan insanlar,abileri ise terör yandaşlarını bir tutmak komik kaçar
|
demek istediğim tam da buydu...birisi çıkıp şunu diyebilir 'abilerin neresi hayır işi yapıyor, çocukların beynini yıkıyorlar, şeriat devleti kurmak için örgütleniyorlar,bu dizi yayından kaldırılmalıdır'
ne kadar makul değil mi?çift taraflı düşünsek iyi olacak...
hasılı kelam dizi solcular tarafından gençliklerinde yeşil parkaları ile gezen yapımcılar tarafından yazılmış ve yapılmış...solcuları haklı göstermeye çalıştıkları doğru...yine de ben örn deniz gezmişin banka soyması sahnesinden sonra 'haklı canım' demedim..sonuçta bunun bir dizi olduğunu biliyorsun ve tarih üzerine bilgilerin sadece bu dizi ile sınırlı değil..gelişmek isteyene sadece bir ipucu...zaten siyaseten gelişmek istemeyenin olaylardan çok aşk sahneleri ile ilgilendiğini düşünüyorum 
|
|
|