Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Kolanın insan tabiatına aykırı bir içeçek olduğunu düşünüyorum. Mümkün mertebe uzak duruyorum. Bazen arkadaşların ısrarıyla almak durumunda kaldığımız zaman da Cola Turka'yı tercih ediyoruz aksi düşünülemez.
Coca Cola logosunun testen okunuşundan çıkan anlam ile dalga geçenleri anlayamıyorum. Daha nasıl bir kanıt istiyorsun, bal gibi okunuyor işte.Aynaya tut oku La Mohammed La Mecca... Siz o yazıyla böyle kafa bulana kadar hiç incelediniz mi yorgun Demokrat? Bazı şeyleri fazla sallıyoruz sanki..
|
gerçekten haklısın. bende ilk başta coca cola yazısı ters çevrildiğinde La Mohammed La Mecce yazdılığı söylendiğinde gülüp geçmiştim. 3 sene boyunca osmanlıca dersleri gördük. sahiden de ters çevrilip az bir değişmeyle dikkatli bakıldığında o yazının çıktığı görülüyor.
bazılarının ateşli bir şekilde coca colayı savunmalarını, bu beş para etmez coca cola yüzünden tartışma çıkarmalarını anlayamıyorum. hadi siz içiyorsunuz kimsenin bir dediği yok ama bari içmeyenlere saygı gösterin. defalarca söylüyorum coca cola içmek hem vücuda zararlı hem siyonizme hizmet hem de ülkemizde efes pilseni güçlendirmektir. bunlarda harama kaçıyor gibi :-\
yorgun Demokrat tabirinde yerinde olmuş :-*