Alıntı:
FERM@N Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
"cahille tartisan her zaman haksiz cikar".. biz kaynak göster diyoruz bize din dersi veriyor arkadas .. bana yazili kaynak gösterin lütfen su hoca sunu dedi, bu hoca bunu dedi kulaktan dolma bilgi degil lütfen 8)
|
sizi gören de coca cola yapımcısı zanneder...biraz düşünerek konuşsak veya gösterilen bu kadar örneğin gerçeklik payı vardır diye düşünsek herşey hallolur gibi...ama siz hala ne kaynak istiyosunuz anlayamadım doğrusu..."cahille tartisan her zaman haksiz cikar" bu sözü hiç yerinde kullanmamışsınız ; ne yani karşınızdaki herkes cahil mi yani  Ayıp doğrusu...
|
:-* :-*
sen bakma ona hep kendini haklı görür o. coca colayı yıllardır ateşli bir şekilde savunuyor. coca colada ortaklığı mı var acaba diye düşünüyorum bazen.
cahille tartışan her zaman haksız çıkar sözü içinde Demokrat beyden özür bekliyoruz. en azından onunla tartışanlar özür beklemekte haklılar. bu tartışma içerisinde kendisi gibi düşünen hemen hemen yok. karşısındaki herkes için "cahil" tabirini kullanması hoş olmamış. cahillik coca cola içmemekse bende cahilim!