Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Senin yorumunda çok ideolojik olmuş. Gerçekeleri görmek İsmet Paşa penceresinden bakınca mümkün olamıyor. İsmetçilik adına Atatürkçü maskeler artık takanı da rahat ve feraha ram edemiyor. Rahatsız ediyor. Keşke paralara Bay-kıl resmi basabilsek - aynı İsmet de olduğu gibi - tek parti dönemine geçebilsek, aç olsak, fakir kalsak ama bot boyamaya devam etsek felsefesi artık ne karın doyuruyor nede zihin dolduruyor. Biz bie yakışanla devam ediyor, eskiye bakıyor, hüzünleniyor ama çok da ders alıyoruz.
Bak bende çok ideolojik (!) yazdım. Ne yaparsın buda benim sanatım. ;)
|
İsmetçilik diye bir şey yoktur.İsmet İnönü de Atatürkçüdür ve bunun adı Atatürkçülüktür.Asla maske takmadım ve ben Atatürkçüyüm.Bazıları gibi gizli ajandam yoktur.Demokrat maskesi altında şeriat getirmek gibi mesela ya da ülkücüler gibi milliyetçilik maskesi altında ümmetçilik yapmak gibi.
Paralara neden Baykal'ın resmi basılsın ? "Paralara Devlet Başkanı'nın resmi basılsın" kanunu artık yürürlükte değil.Kaldı ki Baykal da şu anda Devlet Başkanı değil ?
Ayrıca şu anda tek aprti iktidarı olsa saydıklarının hiçbiris olmaz çünkü şu anda tüm dünyayı kasıp kavuran bir Dünya Savaşı yoktur.