Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 16:38   #25
Kullanıcı Adı
Serkanix
Standart AK PARTİ'NİN ÖZELLEŞTİRME POLİTİKASI
Alıntı:
herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar niyeyse insanlar cok tedirgin ulke elden gitti diye nekadar disa donuk bir toplum olmadiigmiz acikca ortada ulkenin bir yere gittigi falan yok aslinda buna karsi cikanlar oturduklari yerden para kazanmayi adet edinmis kisiler.yani devlet baba diyip devlet kurumuna girmeyi marifet sanip sonradan yan gel yat fikrini savunan tembel toplum bunlara karsi cikanlar.

ancak yurtdisindada orneklerini gormekteyiz bir cok kurum ozellestiriliyor ornegin isvicre gibi buyuk ekonomisi gelismis bir ulkenin bile telefon sirketi ingilizlerin ve daha bir cok sey.ancak orada bildigim icin soluyorum cok calismak var turkiye gibi yan gel yat yok.parayi aliyorlar ama emin olun biz muslumaniz dimi haketmedigmizi yememeliyiz ama onlar parayi daha cok hakediyor turkiyede devlet dairelerinde bir kase basmayi bile marifet sayan okadar cok kisi varki vede bundan gurur duyan havalara giren sanki buyuk is yapiyormus gibi.

2.kata sola don orda sunu imzalat oraya gidersin alt katta surayi kase vurdur diye seni yollayanlar sadece kase basip cay iceip arkadaslariyla muhabbet edip devletten maas almayi hayat bicimi haline getirmis insanlar.

heeeeee noldu artik bunlar bitiyor.e herkesede bir haller oluyor tabi.nolucak oturudgu yerden adam nasil para kazanicak.kalkinmis toplum olmak istiyorsak calisicaz her kademedeki insanalrin cok calismasi gerekiyor.devlete kapak attim olayi bitti artik aldiklari parayi damlasina kadar haketme donemi basladi

he islerine gelmiyorsa bilemicem...

saygilar
arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum...Tebirkler.
Serkanix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla