SP kapatmaya karşıyız !!!
Burada çoğu kimseler Saadet Partisine iftira attılar.Kapatma Davası sürecinde Sp ses çıkmıyor.SP kapatamayı destekliyor havası var bu forumda:Bende bu forumdaki yanlış bilgiyi düzeltmek için konuyu açtım.
Bazı kardeşlierimiz nedense gruruna dokundu.
Saadet partisi bazı kişilere öcü görünüyor.
SP Hakkında atılan iftirayı saatine kadar iftira olduğunu ispat edince bazı kardeşler kıvırmaya başladı.
4.5 ayda konuşma yapıyorlarmış falan diye alay etmeye kalktılar.
Ben Saadet partili olarak bu bana yapılımış en büyük hakarettir.
Benim partim hergün açıklama veriyor basına ancak işbirliçi basın bunu almıyor.Kör olasıca gözler bu açıklamayı görmüyor.
Sonra kalkıyor 4.5 ayda ancak açklama yapıyorlar diye hakaret etmeye kalkıyorlar.
Şunu unutmayın ki Bu işin Ahireti de var.
Ben kimseye hakaret etmedim.
Sadece doğruları yazdım.
Kardeşleirm salya sümük oldu Saadet partisinin ismini duyunca ve salyalarını açıktılar.Tükürdüle doğal olarak bende tükürdüğünüzü yalayın dedim.Çünkü haksızca yapılan salya akıtmaktı.Bu forumda ne zaman görüşlerimizi açıkca söylüyeceğiz çok merak ediyorum.Bu forumda özgürlük yok demokrasi yok birde Kalkııp demeyin Ak Parti halkı kucaklıyor diye...
Sizi gördüm ve ooooo Ak Parti ne terbiyesizlermiş özgürlüğü kısıtlıyorlar demedim çünkü bu forumdaki kişiler Ak Parti tam bilmiyorlar zira amcamları tanımasam Ak Parti hakkında çok farklı düşünecektim.
İftira atanlar atanlar elbet birgün hesabını görecekler.
Bu forumun Ak Parti,SP,MHP,CHP,BBP.... hepsi eşit haklarının verilmesi dileğiyle...
Adam kayırmayla haklılığı belirlemek değil haklı olanı haklı göstermek işini öğrenmemiz dileğiyle
Selemetle
|