Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-27-2008, 23:49   #56
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Milli görüscünün gercegi ve sahteside mi var simdi bize söyler misiniz nasil ayiralim ikisini ..
buraya gelip partimize laf atan pravakatörlerde milli görüscüyüz diyor..
Bana özelden küfür eden sahsiyetsizlerde Mücahid Erbakan diyor..
Burada milletin dinini sorgulayip fetva veren sahsiyetlerde sp liyiz diyor.
simdi gercekle, sahteyi nasil ayirt edecegiz bir kac püf noktasi verir misiniz ;)
senin düşünce yapın öyleyse "müslümanın suçunu İslam'a yükleyen" kimse ile aynı görünüyor.
burası Ak Parti forum, ama her noktada biz SP'den ayrıldık, milli görüş gömleğini çıkardık" söylemleriyle , bunu kanıtlama yoluna giden ispat foruma dönüşmüş; ben sadece şunu belirtmek isterim, samimi kardeşlerime karşı bu kadar öfkeyle yaklaşmayınız... Ben " mücahid erbakan "diyerek ,işin içinden sıyrılan kardeşlerime de eleştiri verdim, bu kimseler milli görüş'e yüklenemez.
kesinlikle yüklemiyorum.. yok öyle olsaydi esimle her gün kavga ederdim kendisi son secimde oyunu sp ye verdi ve dogma büyüme milli görüscüdür(avrupa milli görüs teskilatinda önemli görevler aldi)..
ben ona bir kere bile niye sp ye oy verdin demedim, dememde ama milli görüscüyüm diyerek o dediklerimi yapanlar ister istemez bizde suizana neden oluyorlar yoksa samimi insanlara asla lafimiz olmaz, buyrun su arkadasin dediklerine bakin ve vicdaninizla yorum yapin..