07-28-2008, 00:51
|
|
|
|
NECMETTİN ERBAKAN'IN AFFEDİLMEZ SUÇU
Alıntı:
|
Deniz.Feneri Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
herseye, herkese hatta asiri sp lilere ragmen erbakan hocayi seviyor, takdir ediyor ve bir dahi olduguna inaniyorum ama siyasi olarak hic bir zaman destek vermedim, vermemde bu benim onu takdir etmeme asla engel degildir..
en azindan basbakanimizi ülkemize kazandirmasi bile benim icin takdir edilecek bir durumdur..
|
senin gibi düşünüyorum abi ama ben bazen siyasi kişiliğini de sevdim çocukluğumdaydı benim bilmiyorum fazla iyi ama duyduklarım ve hakkında okuduklarım siyasette çok kötü işler yapmadığını gösterdi bana.
|
siyasi anlamda yanlislari ve hatalari olmustur eger olmasaydi su anda cezali olmazdi.. erbakanin benim naciz görüsüme göre yanlislari acilim yapamasi oldu bu acilimi yapamadigi icin parti aile partisi olmaya dogru ilerledi..
aslinda erbakandan cok ben oguzhan asiltürk ve sevket kazani tasvip etmiyorum özellikle oguzhan asiltürk yillarca milli görüs icerisinde bir otorite olma pesinde kostu ve cogu insani küstürdü bunlari nereden mi biliyorum basta sp olmak üzere bütün siyasi partilerin kurulusundan, su ana kadar her döneminde yeterince bilgim vardir, isteyenlede sonuna kadar bu konuda tartisiriz ;)
|
|
|
|