07-28-2008, 03:38
|
|
|
|
SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
|
hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
iste sizler busunuz.. hemen insanlari cehenneme gönderen sahsiyetsiz insanlarsiniz.. deveye sormuslar ki neden boynun egri oda demiski nerem dogru ki seninde hangi lafin dogruki, egrisini bulalim..
isin öbür tarafini Yaradana birak bu arada imzamida sana itaf ediyorum 8)
|
Ben
Cehenneme yollamam sadece Allah (cc) yollar.
Bu iftira içinde Ahirette görüşeceğiz.
Benim mesajlarımda hakaret yoktur enson mesajımda aynen şunu dedim.
Ahirette hesabını vereceğini sanıyorsan ....
Sanıyorsan hakaret değil doğrudur.
Sanmıyorsan o laf sana söylenmemiştir.
Ancak uayrı cezası alıyoruz heralde kendilerine söylenmiş ki üzerine alımışlar ve gocunuorlar.
|
Uyarı veren ben olduğuma göre, gocunan da senin iddiana göre ben oluyorum. Sevgili kardeşim "hakan şükür", seni uyarmıştım. Daha önce demiştin ki; "tükürdüğünü yala" bunu bir bayana söylemiştin. Hatta bayanlara ... Ben sustum bekledim. Ama sen bakıyorum ki devam ediyorsun. Dava böyle bir ağızla savunulmaz. Hakk dava, en azından. Ben de davaya çok önem veririm. Çok da milli görüşten dostum var ama sen bir başkasın. Sen savunduğun davayı da zedeliyorsun. Yapamıyporsan bırak ki; onlara söz gelmesin. Sen kendini feda et yada dava nedir nasıl savunulur buna bak ona haiz davanı sırtlan. Uyarı cezanı arttırdım yine devam ettin. "Ahmak" kelimen benim gibi sabırlı bir insanın bile sabrını taşırır bir kelimedir. Elif hanım da dava savunuyor ama senin gibi değil.
Dava öyle bir şeydir ki; Kişisel hiç birşeyi kaldırmaz. Savunduklarını namusun kadar etik ve özenle savunmalısın ki, neşv-ü nema bulsun. Dava, içi böyle mühim şeylerle doldurulacak bir kavramdır.
Sevgilerimle ... 
|
|
|