SP kapatmaya karşıyız !!!
Hala beni hedef alıyorsun, bakıyorum da kendine hiç dem vurmamışsın. Haklılığını bu üslupla bu forumda sürdüremezsin .Davam dediğin şeyleri ÜSLUP ile aktarırsın. Üslup namus gibidir. Eğer davanı bu üslupla savunacaksan, bu foruma girmemen önerimdir. Neden dersen, ben buna izin vermem.
Bugüne kadar Erbakan ve Diğer liderler konusunda sustum. Ben ötekileştirmeyi sevmem. Erbakan kendi yolunun yolcusudur. Banane ... Ama bakıldığı zaman sen Ak Parti Forumda dava savunuyorum diye, Ak Partilileri rencide edersen ve buna haklı olduğunu da iddia edersen. Derim ki seni haklı bulacakları yerde yaz. Sen ne ilksin ne de anlaşılan son olacaksın. Yazmaya devam edeceğim diyorsan ilk günden itibaren san gösterdiğim tahammülü artık göstermeyeceğimi bilmeni isterim. Özelden sevdiğim bir kardeşime attığın mesajlar senin kişiliğini oartaya koyuyor zaten. Ama ben yine seni atmadım. O kişiliği ezdim belki ama adalet yanında olmaya çalıştım. Hakk tarfında olmaya da devam edeceğim. Bu da benim davam. ADALET ...
Umarım bundan sonra bunları bu şekilde savunmazsın. Savunacağım diyorsan deri mki veda başlığı aç.
Sevgi ve saygı benden olsun. ;)
|