Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2008, 14:21   #137
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
FERM@N Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
FERM@N Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
bütün konuyu okudun mu :o
ben bu konuyu dün de görmüştüm ama dün kilitlenmişti...yine bugün devam ediyor...yani takip ediyorum hiçbir zaman bilgim olmayan konuda konuşmam...

ama benim mesajimi es gecmissin bir kez daha tekrarliyorum.. burada bayanlara "kiviriyorsun" diyen hakan sükür edebsizine tepki verecek misin, madem konuyu okudun o zaman o yaziyida okumusdursun ablan arkadasin söylediklerinde yanlis birsey bulmadigini söylemis daha sonra hakan sükürün yazisini alinti yapan berikaya ahlak dersi vermisti, bakalim sen yüreklice davranip tepki verecek misin ;)
kıvırmak lafı hiç doğru değil...fakat senin yazdığın edepsiz herif ne olyor bakalım siz kim oluyor da karşınızdakine böyle itham ediyorsunuz...ikisi de eş değer benim içimde lütfen sadece kendi yazdıklarımızı hak görmeyelim onun yanlış lafı var da sizin yok mu
Bir atasözü vardir ates olmayan yerden duman cikmaz ayni sekilde fizikte etki, tepki olayi vardir bir bayana "kiviriyorsun" diyen sahsiyet benim icin edepsizdir, terbiyesizdir bunun lami, cimi yok eger senin icin bu söz edebsizce, terbiyesizce degilse senin edep ve terbiye anlayisin farkli demektir!..
bu yüzden sizleri samimi bulmuyorum, bu yüzden sizlerin söylediklerine inanmiyorum cünkü isinize geldigi zaman edepten, terbiyeden dem vurursunuz isinize gelmedigi zaman görmezden gelirsiniz..
ben yazmasam o yaziyi kinamayacaktiniz bile hadi yine siz insaflisiniz ablaniz o yaziyi yazan sahsiyeti desteklemisti bu dahada vahimdi!..
herkes haddini bilecek, haddini asana edepsizde denir, sahsiyetsizde denir, kisiliksizde denir! bilmem anlatabildim mi ;)
buyrun siz ahlak dersi vermeye devam edin, ben külahimi cikardim masanin üstüne koydum ben dinlemesemde o dinliyor 8)