07-28-2008, 14:28
|
|
|
|
SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
|
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
FERM@N Nickli Üyeden Alıntı
ya noluyor arkadaşlar çok gerilmiş 2 tarafta bence artık bu konuları tartışıpta birbirimizi yormasak....(hayır yani gittikçe 2 tarafta birbirine hakaret edici sözler ediyor fakat yalnızca 1 taraf uyarı puanı alıyor) çok adaletsizce...
|
arkadasimiz konunun dahili elif zeynebin kardesidir o yüzden yorumunu duygusal yapmistir, yani cok fazla dikkate almamak gerekir ;)..
bakiniz forumun ismi nedir Ak Parti forum o halde burada ak partililerin önceligi vardir bunuda sanirim farkli görüslerde olanlar bunu dikkate alarak buraya üye olmustur!..
ayrica madem yüreklisin, madem yigide hakkini veriyorsun ablanin yapamadigini yap ve o sahsiyetin bir bayana "kiviriyorsun" demeseni kinada bizde samimiyetine inanalim ;)
|
Duygusal bir yorum yapmak gafleti gösterdiğimi zannetmiyorum...ben AKP'liyim, milli görüş'ü tam olarak bildiğimde söylenemez ,bu nedenle milli görüş hakkında yorum yazmaktan kaçınırım. Erbakan'ın çoğu davranışını tasnif etmem, Erdoğan'a laf söyleyenlere de cevabım olur elbette.. Sizden öğrenecek değilim AKP'li olmayı... Ablamın düşünceleri beni bağlamaz, çoğu düşüncelerinide tasnif etmem, ama bu kadar sert eleştiride , bu konuya uygun mu? Abartıya giderek konu düşünmeme yolunda ilerliyor...Anlatmak istediğim ben AKP'liyim her fert kendinden sorumludur...
|
|
|